A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

ПОВІДОМЛЕННЯ! Про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації та звіті зі стратегічної екологічної оцінки

Дата: 02.07.2020 10:19
Кількість переглядів: 371

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

Про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації та звіті зі стратегічної екологічної оцінки

Детального плану території для розміщення майнового комплексу промислової бази, експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель, споруд, їх комплексів та лінійних об’єктів інженерно-транспортної інфраструктури підприємств, що пов’язані з користуванням надрами, розташованого на території Андріївської сільської  ради Слов’янського району Донецької області (за межами населених пунктів).

Мета, склад та зміст детального плану території. Проект детального плану території розроблений з метою визначення функціонального призначення та параметрів майнового комплексу промислової бази, основних, підсобних і допоміжних будівель, споруд, їх комплексів та лінійних об’єктів інженерно-транспортної інфраструктури підприємства в межах окремої земельної ділянки за межами населених пунктів для розширення виробничих потужностей ПрАТ «ВЕСКО», всіх планувальних обмежень, використання території згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами. Детальний план складається із пояснювальної записки та графічних матеріалів. В проекті дана оцінка існуючої ситуації території та визначені основні принципи планування та використання території.

У звіті зі стратегічної екологічної оцінки здійснено оцінку впливу від розширення виробничих потужностей ПрАТ «ВЕСКО» на довкілля (вплив на атмосферне повітря, воду, ґрунти, природні ресурси, флору і фауну), а також на стан здоров'я та добробут населення (небезпека для здоров'я населення, соціально- економічні наслідки, поводження з відходами, транспорт, розвиток інфраструктури, естетичні характеристики території, використання ландшафтів для рекреаційних цілей тощо).

Основні техніко-економічні показники.  

Назва  показників

Одиниця виміру

Існуючий стан

Проектне рішення

Територія  в  межах  проекту детального планування

га

65

65

Площа будівель і споруд майнового комплексу промислової бази, основних, підсобних і допоміжних будівель, споруд, їх комплексів та лінійних об’єктів інженерно-транспортної інфраструктури (в межах проекту детального планування), у тому числі:

м²

19 824

20 930

  • санітарно-побутові приміщення

м²

-

1007

  • накопичувач для опадів та зливових вод

м³

-

200

  • склад паливно - мастильних матеріалів

м³

360

560

  • залізничні колії

м

7 628

7 837

Відомості про замовника та розробника детального плану території та підстави розроблення.

Замовник – Слов’янська районна державна адміністрація Донецької області.

Розробник – ФОП Спартесна В.П.

Підстава розроблення - розпорядження голови районної державної адміністрації від 10.04.2020 №153/3-20 про надання ПрАТ «ВЕСКО» дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки для розміщення майнового комплексу промислової бази, експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель, споруд, їх комплексів та лінійних об’єктів інженерно-транспортної інфраструктури підприємств, що пов’язані з користуванням надрами, розташованого на території Андріївської сільської ради Слов’янського району Донецької області (за межами населених пунктів)

Інформація про місце і строки ознайомлення - з проектом детального плану території та звітом із стратегічної екологічної оцінки можна ознайомитися з 02.07.2020 по 03.08.2020 за адресою:

84175, Донецька обл., Слов’янський район, с. Андріївка, вул. Миру, 7б або на сайті http://andriivska.gromada.org.ua/;

на офіційному сайті Слов’янської райдержадміністрації http://slovyanska.rda.org.ua/.

Інформація про посадову особу відповідальну за організацію розгляду пропозицій:

Сільський голова Андріївської сільської ради Діхтенко М.Я.;

Відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій – пропозиції до проекту приймаються в строк з 02.07.2020 по 03.08.2020.

Пропозиції потрібно подавати у письмовому вигляді із зазначенням П.І.Б, місця проживання, особистого підпису, повинні містити обґрунтування відповідно до вимог законодавства, будівельних норм державних стандартів і правил.

Інформація про дату, час і місце проведення громадських слухань – 05.08.2020 о 11.00 приміщення адміністративної будівлі, с. Андріївка, вул. Миру, 7б.

Інформація стосовно запланованих заходів знаходиться за адресою:

84175, Донецька обл., Слов’янський район, с. Андріївка, вул. Миру, 7б або на сайті http://andriivska.gromada.org.ua/;


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь