A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

УВАГА ОГОЛОШЕННЯ! Андріївська сільська рада повідомляє: Про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

Дата: 10.09.2020 13:06
Кількість переглядів: 289

 

 

Про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

Повна назва документа державного планування: «Генеральний план, поєднаний з детальним планом території, села Сергіївка на території Андріївської сільської ради, Слов’янського району Донецької області»

 

Андріївська сільська рада повідомляє про початок громадських обговорень проекту документу державного планування «Генеральний план, поєднаний з детальним планом території, села Сергіївка на території Андріївської сільської ради, Слов’янського району Донецької області», що є основним видом містобудівної документації на місцевому рівні, призначеної для обґрунтування стратегії планування та забудови населеного пункту

Передбачувана процедура громадського обговорення:

Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про основи містобудування», Закону України  «Про планування і забудову територій»,  Закону України «Про архітектурну діяльність», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» сільською радою за участю зацікавлених осіб планується провести громадські слухання щодо розгляду проекту містобудівної документації «Генеральний план, поєднаний з детальним планом території, села Сергіївка на території Андріївської сільської ради, Слов’янського району Донецької області»  розпочато з дня їх оприлюднення, а саме 10 вересня 2020 року на сайті Андріївської територіальної громадиhttp://andriivska.gromada.org.ua/ та триватиме до 12 жовтня 2020 року

Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі із зазначенням П.І.Б, місця проживання, особистого підпису, зауваження та пропозиції до  проекту документу державного планування, які повинні містити обґрунтування відповідно до вимог законодавства, будівельних норм державних стандартів і правил.  Усі зауваження і пропозиції до проекту містобудівної документації, одержані протягом встановленого строку, підлягають обовязковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку,     не розглядаються.

Ознайомитися з проектом «Генеральний план, поєднаний з детальним планом території, села Сергіївка на території Андріївської сільської ради, Слов’янського району Донецької області», та отримати додаткову інформацію можна за адресою: 84192 Донецька обл., Слов’янський р-н, с. Андріївка, вул. Миру, буд. 7Б або за тел.: (095-372-17-35)

Зауваження і пропозиції до проекту ««Генеральний план, поєднаний з детальним планом території, села Сергіївка на території Андріївської сільської ради, Слов’янського району Донецької області»  подаються до Андріївської сільської ради.

          Відповідальна особа: сільський голова Діхтенко Микола Якович.

          Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів,тобто до 12 жовтня 2020 року.

          Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Інформація про дату, час і місце проведення громадських слухань – 15.10.2020 о 10.00 приміщення адміністративної будівлі, с. Андріївка, вул. Миру, 7б.

Інформація стосовно запланованих заходів знаходиться за адресою:

84175, Донецька обл., Слов’янський район, с. Андріївка, вул. Миру, 7б або на сайті http://andriivska.gromada.org.ua/;

 

 

 Сільський  голова                                                      М.Я. Діхтенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь