A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Нафтогаз оголошує конкурс грантів «Енергія розвитку» на 2,5 млн грн. Представників громад, де Група Нафтогаз здійснює свою діяльність, у межах конкурсу «Енергія розвитку» навчать готувати і подавати заявки на фінансування соціально важливих проектів.

Дата: 06.09.2021 10:18
Кількість переглядів: 950

 

Нафтогаз оголошує конкурс грантів «Енергія розвитку» на 2,5 млн грн

Представників громад, де Група Нафтогаз здійснює свою діяльність, у межах конкурсу «Енергія розвитку» навчать готувати і подавати заявки на фінансування соціально важливих проектів. А кожен із 25 проектів-переможців отримає по 100 тис. грн на реалізацію своєї ініціативи.

Нафтогаз як соціально відповідальна компанія опікується якістю життя у регіонах виробничої присутності, сприяє покращенню освіти, медичних послуг та інфраструктури у громадах. Саме тому компанія уже вдруге проводить конкурс проектів. Цього разу в ньому можуть взяти участь 90 громад з Харківської та Донецької областей. Йдеться про громади, розташовані у межах Юзівської ліцензійної ділянки, де компанія планує видобування газу.

«Успішне освоєння цієї площі надважливе для України, адже може відкрити нові значні поклади українського газу, який піде на потреби людей і промисловості. Та разом із енергетичною незалежністю для нас також має значення якість життя людей у регіонах, де ми працюємо. Ми хочемо дати поштовх до позитивних перетворень. Саме тому наш конкурс грантів, насамперед, сфокусований на освітній складовій: ми надаємо представникам громад знання про те, як залучити фінансування для реалізації їх ініціатив», – зазначив Максим Вітик, директор зі стратегічних проектів «Нафтогаз Розвідка та Видобування», директор ТОВ «Надра Юзівська» (оператор Юзівської ділянки).

Конкурс складається з кількох етапів. Найголовніший – освітній. Впродовж двох місяців представники громад будуть опановувати концепцію сталого розвитку, вивчати проектний підхід до управління громадою, складати бюджет проекту та управляти ризиками, практикуватимуть навички лідерства, командної роботи, комунікацій, а також дізнаються про основи фандрайзингу.

У листопаді журі визначить переможців, а до травня 2022 року громади мають реалізувати свої проекти.

«Вітаю майбутніх учасників конкурсу, адже саме освітня складова справді важлива і якісна. Після навчання ви зможете впевнено писати заявки в інші грантові організації», – зазначив Роман Кудрявцев, спеціаліст Виконавчого комітету Царичанської селищної ради, один з переможців першого конкурсу «Енергія розвитку». Проект передбачав закупівлю спеціалізованого обладнання і проведення 3-х освітніх модулів з ІТ-технологій «Програмування Python-Bot», «Web-Майстер» та «Графічний дизайнер».

Проекти учасників мають відповідати ключовим для Нафтогазу цілям сталого розвитку ООН:


·Ціль 3. Міцне здоров'я і благополуччя.


· Ціль 4. Якісна освіта.


· Ціль 6: Чиста вода та належні санітарні умови.


· Ціль 7: Відновлювана енергія.


· Ціль 11. Сталий розвиток міст та спільнот

.
· Ціль 17. Партнерство заради сталого розвитку.

Освітнім партнером конкурсу є Інститут партнерства та сталого розвитку, з яким був підписаний меморандум про співпрацю.

«Унікальна можливість для кожного з вас долучитися до навчання і до відкриття нових горизонтів. Я переконана, що «Енергія розвитку» – це проект майбутнього. В ньому закладається бачення успішної України на роки вперед. Це поєднання візії майбутнього і конкретних змін, які громади реалізовуватимуть в межах конкурсу», – сказала Дарія Мустафіна, засновниця та керівниця Інституту партнерства та сталого розвитку, експертка з проектного менеджменту, сталого розвитку, фандрейзингу.

Відео презентації конкурсу проектів доступна за посиланням.

Всю інформацію про проекти корпоративної соціальної відповідальності Групи Нафтогаз можна знайти на сайті https://csr.ugv.com.ua/

 

Організатор: https://www.facebook.com/NaftogazSD

Департамент з інтегрованих комунікацій НАК «Нафтогаз України»

 

!!!Посилання на фото: https://photos.google.com/share/AF1QipPNqZXM7jemZyt6yhvHt9Vo_S1w6mggsGpPTilEAC-vElndWnikYjjPfv9VfWcsbg?key=SkNuS2stODdHU3JXd2ZMSGIxd2lHeURKbVJpdnpn

 

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь