A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Школа може подати заявку на безкоштовне відвідування льодових арен Донецької області

Дата: 20.12.2021 15:38
Кількість переглядів: 813

 

«Всі на лід!»: будь-яка школа може подати заявку на безкоштовне відвідування льодових арен Донецької області

14 грудня Фонд Бориса Колеснікова дав старт масштабному регіональному проєкту «Всі на лід!». В рамках ініціативи понад 80 000 школярів, учнів технікумів, вихованців дитбудинків та інтернатів Донецької області відвідають льодові арени Дружківки, Краматорська та Маріуполя.

«Ми розпочинаємо наймасштабнішу благодійну акцію з катання на льоду. Йдеться не про хокей та фігурне катання як таких, а про те, щоб вся молодь регіону, в прямому розумінні слова, стала на ковзани. Наша мета – прищепити їм любов до здорового способу життя. Проєкт «Всі на лід!» безпрецедентний: всі школи та класи області побувають на катках, оздоровляться, отримають масу вражень та солодкі подарунки. Бажаю дітям здоров'я, не шкодувати сил у досягненні цілей, насамперед, у навчанні та – всі на лід!», – каже Борис Колесніков, Президент благодійного Фонду.

Проєкт активно підтримують професійні хокеїсти – гравці хокейних клубів «Донбас», «Альтаїр», «Краматорськ», «Молода Гвардія» та «Маріуполь». Спортсмени проводять для дітей майстер-класи на льоду, розповідають про користь спорту, здоровий спосіб життя, діляться досягненнями.

«Борис Колесніков та його Фонд вже 13 років реалізують різні проєкти, покликані оздоровити націю. Наразі вони намагаються залучити юне покоління на спортивні арени, щоб діти відволікалися від гаджетів. Діти познайомляться з зимовими видами спорту, й, я впевнений, серед них напевно є майбутні олімпійські чемпіони. Наше завдання – допомогти їм полюбити хокей та фігурне катання, знайти своє покликання та захоплення», – розповідає Віктор Захаров, капітан хокейного клубу «Донбас».

Зазначимо, Фонд Бориса Колесникова організує катання для дітей у позаурочний час у будні дні. Подати заявку на відвідування льодових арен у Дружківці, Маріуполі та Краматорську можуть усі школи та технікуми Донеччини. Для цього необхідно надіслати заявку на електронну адресу Фонду Бориса Колесникова info@kolesnikovfund.org.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь