A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Фахівці Слов’янського міського центру зайнятості завітали в гості в м. Дніпро, до релокованого зі Слов’янська  підприємства  «Madam salon».

Дата: 18.01.2023 13:08
Кількість переглядів: 72

 

Фахівці Слов’янського міського центру зайнятості завітали в гості в м. Дніпро, до релокованого зі Слов’янська  підприємства  «Madam salon».

Артур Манвелов та Галина Даниленко – підприємці  з  м. Слов’янська.  До повномасштабного вторгнення вони мали успішний та процвітаючий бізнес по виготовленню модельного жіночого взуття, з власною маркою “ Madam salon”. Їхня продукція мала значний попит, як серед місцевих жителів, так і за межами міста. Після повномасштабного вторгнення, було прийняте нелегке рішення поїхати з міста, вивезти обладнання та само підприємство до м. Дніпро. Єдиною перешкодою , яка постала на шляху відновлення та початку роботи - це кваліфіковані  кадри, а саме вони потребували фахівців з таких професій, як майстер виробництва, фрезерувальник взуття та швачка.    

Дізнавшись про потреби роботодавців, Слов’янський міський центр зайнятості запропонував свою допомогу у підборі персоналу з числа безробітних, які перебували на обліку центрі та проживали в м. Дніпро. Вислухавши всі побажання роботодавця, та ознайомивши з актуальними програмами отримання компенсацій, допомогли організувати зустріч відібраних претендентів з числа ВПО, на новому місті розташування Слов’янського підприємства. Після успішно пройденої співбесіди, відібрані кандидати були працевлаштовані під компенсацію згідно постанови №331 «Про затвердження Порядку надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштованих внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій  під час воєнного стану в Україні.

Роботодавці знайшли кваліфікованих фахівців, а безробітні омріяну роботу. А Слов’янський міський центр зайнятості й надалі буде продовжувати роботу з релокованими підприємствами, надаючи їм свою допомогу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь