A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Слов’янським міським центром зайнятості разом з керівництвом Слов’янської та Андріївської територіальних громад починаючі з листопада організовано суспільно корисні роботи в умовах воєнного стану.

Дата: 21.01.2023 18:07
Кількість переглядів: 78

 

Слов’янським міським центром зайнятості разом з керівництвом Слов’янської та Андріївської територіальних громад починаючі з листопада організовано суспільно корисні роботи в умовах воєнного стану.

В грудні до них приєдналася Черкаська територіальна громада. В смт. Черкаське з другої половини листопада функціонує «Пункт незламності» - це місце безпеки під час тривалого відключення електроенергії чи тепла. У них є можливість обігрітись, Інтернет та альтернативне живлення. З грудня місяця 2 безробітних особи працюють в цьому пункті на суспільно-корисних роботах, при чому одна особа є внутрішньо переміщеною з м. Бахмут.

 За два місяці 2022 року 96 безробітних осіб, які перебувають на обліку в Слов’янському міському центрі зайнятості, працювали на суспільно корисних роботах на території Слов’янської, Андріївської та Черкаської громад. Вказані громадські роботи, які фінансуються за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття, стали не тільки значним внеском у відбудові територіальних громад та допомогою у відновленні зруйнованої  інфраструктури, а і одним із варіантів вирішення питання безробіття та психологічної підтримки безробітних і повернення віри в себе.

                В 2023 році планується залучити ще більше безробітних осіб та підприємств для проведення суспільно корисних робіт в Слов’янському регіоні, а також розпочати такі роботи в  Святогірської та  Миколаївської територіальних громадах. Робота в даному напрямку триває. Разом до перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь