A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

рішення №1-12 «Про порядок виконання бюджетів Андріївської та Сергіївської сільських рад до завершення бюджетного періоду»

Кількість переглядів: 385
Скликання: VII скликання
Сесія: 1 сесія
Тип документу: рішення
Дата: 13.11.2017
Номер документу: 1-12
Назва документу: Про порядок виконання бюджетів Андріївської та Сергіївської сільських рад до завершення бюджетного періоду
Прикріплені файли:

АНДРІЇВСЬКА  СІЛЬСЬКА   РАДА

Слов'янського району Донецької області

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

від 13.11.2017 року  № VII/ 1-12   

с. Андріївка

Про порядок виконання бюджетів

Андріївської та Сергіївської  сільських рад

до завершення бюджетного періоду

 

 

           Відповідно до статті 8  Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», статті 26, 51 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та пункту третього частини другої статті 22 Бюджетного кодексу України, Андріївська сільська рада, -

 

 В И Р І Ш И Л А :

 

1. На час проведення припинення органів місцевого самоврядування територіальних громад, що об’єдналися, повноваження щодо забезпечення окремого виконання бюджетів територіальних громад, що об’єдналися, здійснює  Андріївський сільський голова Діхтенко Микола Якович.

 

2.Відповідно до п. 6.2 Порядку відкриття і закриття рахунків у національній валюті в органах Державної казначейської служби України, затвердженого наказом Міністерства фінансів України 06.2012 №758, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18 липня 2012 р. за №1206/21518 установити, що:

 

2.1.Право першого підпису платіжних, розрахункових, податкових звітів, інших фінансових і банківських документів Андріївської сільської об‘єднаної територіальної громади надати Діхтенку Миколі Яковичу – Андріївському сільському голові та Нікітіній Олені Анатоліївні, секретарю Андріївської сільської ради.

 

2.2.Надати право Андріївському сільському голові Діхтенку М.Я. підписувати розпорядження про виділення коштів з загального та спеціального фонду бюджету  Сергіївської сільської ради.

 

2.3.Право другого підпису платіжних, розрахункових, інших фінансових і банківських документів територіальних громад, що об’єдналися в Андріївську сільську раду надати:

 - головному бухгалтеру Сергіївської сільської ради Мансвєтовій Валентині Павлівні

- головному бухгалтеру Андріївської сільської ради Позірі Ніні Дмитрівні

 

2.4. Головному бухгалтеру Андріївської сільської ради та бухгалтерам відповідних рад що приєднались підготувати та надати в установленому законодавством порядку до органів Державної казначейської служби України картки зі зразками підписів та інші необхідні документи.

 

3.Бюджети територіальних громад, що об’єдналися, виконуються окремо до закінчення бюджетного періоду.

 

4.Андріївська сільська  рада, об’єднаної територіальної громади, може вносити зміни до рішень про місцевий бюджет, прийнятих Сергіївською та Андріївською сільськими  радами, що об’єдналися.

 

5.До завершення періоду окремого виконання бюджетів територіальних громад, що об’єдналися, функції місцевих фінансових органів територіальних громад, що об’єдналися, здійснюють:

-  відповідні місцеві фінансові органи, створені до об’єднання територіальних громад;

-  Андріївський  сільський голова, обраний об’єднаною територіальною громадою, якщо у відповідних територіальних громадах місцеві фінансові органи не були створені згідно із законом.

 - залишки коштів на кінець бюджетного періоду бюджетів територіальних громад, що об’єдналися, перераховуються до бюджету об’єднаної територіальної громади на підставі платіжних доручень за підписом Андріївського сільського голови, обраного об’єднаною територіальною громадою.

 

6.Уповноважити бухгалтерію Андріївської сільської ради та Сергіївської сільської ради здійснювати підготовку документів щодо виконання дохідної і видаткової частин відповідних бюджетів.

 

 

 

 

Андріївський сільський голова                                                                             М.Я.Діхтенко


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь