A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

рішення №5-104 «Про сільську Програму розвитку фізичної культури і спорту на 2018-2020 роки»

Кількість переглядів: 218
Скликання: VII скликання
Сесія: 5 сесія
Тип документу: рішення
Дата: 14.02.2018
Номер документу: 5-104
Назва документу: Про сільську Програму розвитку фізичної культури і спорту на 2018-2020 роки
Прикріплені файли:
  1. Паспорт Сільської Програми розвитку фізичної культури та спорту 2018-2020 роки (0.02 МБ)

АНДРІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

CЛОВ’ЯНСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                                      Р І Ш Е Н Н Я

 

від  14.02.2018 № VII/ 5-104          

с. Андріївка 

Про сільську Програму розвитку фізичної

культури і спорту на 2018-2020 роки

 

         З метою створення умов для впровадження здорового способу життя, залучення сільського населення до масового спорту як важливої складової, покращення якості та тривалості активного життя населення Андріївської сільської ради ОТГ , пропагування здорового способу життя, керуючись статтями 26 Закону України «Про місцеве самоврядування України», враховуючи висновки постійної  депутатської  комісії з  питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення, інфраструктури, промисловості, підприємництва та сфери послуг (голова Позіра Н.Д.), Андріївська сільська рада,-

 

В И Р І Ш И Л А:

 

 

1. Затвердити сільську  Програму розвитку фізичної культури і спорту на 2018-2020 роки (додається).

 

2. Виконавчому комітету Андріївської сільської ради (голова Діхтенко) забезпечити виконання Програми  розвитку фізичної  культури і спорту на 2018-2020 роки.

 

3. Начальнику фінансово-бюджетного відділу  (Мансвєтова) передбачити кошти на реалізацію заходів Програми розвитку фізичної  культури і спорту на 2018-2020 роки.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення, інфраструктури, промисловості, підприємництва та сфери послуг (голова Позіра Н.Д.)

 

 

 

 

 

 

Андріївський сільський голова                                                                    М.Я.Діхтенко

 

 

 

 

 

 

                                                                                                              Додаток до рішення

 

 

Сільська  програма 
  розвитку фізичної культури і спорту на 201
8-2020 роки

 

Загальні положення.

Фізична культура і спорт є важливою складовою частиною виховного процесу дітей і підлітків, учнівської  молоді і відіграють значну роль у зміцненні здоров’я, підвищенні фізичних і функціональних можливостей організму людини, забезпеченні здорового дозвілля,  збереженні тривалості активного життя дорослого населення.

Світовий досвіт свідчить що рухома активність людини протягом усього життя сприяє профілактиці захворювань та зміцненню здоров`я. За інтегральним показником здоров`я населення  яким є середня очікувана тривалість життя людини, України посідає одне з останніх місць в Європі. В Україні діє Державна програма розвитку фізичної культури і спорту затверджена Постановою  Кабінету Міністрів України. В нашій сільській раді ситуації у сфері фізичної культури та спорту знаходиться на недостатньому рівні. До занять фізичної культури і спортом залучена невелика кількість населення. Недостатня увага приділяється фізичному вихованню в сім’ях, відбувається згортання фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи у виробничій сфері.

Зазначені проблеми розвитку фізкультурно-оздоровчої і спортивно-масової роботи та зумовлені ними негативні соціальні наслідки не знайшли адекватного відображення у суспільній свідомості як проблемі загально­соціального значення. Громадська думка та соціальна практика здебільшого ігнорують можливості фізичної культури і спорту у вирішенні важливих соціально-економічних проблем. Це призвело до значного погіршення фізичного стану працездатної частини населення, зростанню захворювань, посиленню проявів тютюнопаління, алкоголізму, наркоманії тощо.

Звідси випливає гостра потреба у визначенні програмних підходів та  пріоритетних напрямів фізичного виховання, фізичної культури і спорту, необхідності формування, насамперед у молоді, позитивного іміджу спортивно-масової роботи, які б забезпечували ефективне функціонування галузі в сучасних умовах.

 

 

 

Секретар ради                                                                                               О.А.Нікітіна

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь