A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

рішення №19-481 «Про затвердження проекту  землеустрою та передачу земельних ділянок в оренду ПРАТ «ДРУЖКІВСЬКЕ РУДОУПРАВЛІННЯ»»

Кількість переглядів: 174
Скликання: VII скликання
Сесія: 19 сесія
Тип документу: рішення
Дата: 18.12.2018
Номер документу: 19-481
Назва документу: Про затвердження проекту  землеустрою та передачу земельних ділянок в оренду ПРАТ «ДРУЖКІВСЬКЕ РУДОУПРАВЛІННЯ»
Прикріплені файли:

 

АНДРІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

CЛОВ’ЯНСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

 

від  18.12.2018 № VII/ 19 - 481

с. Андріївка

Про затвердження проекту  землеустрою та передачу земельних ділянок в оренду ПРАТ «ДРУЖКІВСЬКЕ РУДОУПРАВЛІННЯ»

      Розглянувши клопотання ПРАТ «ДРУЖКІВСЬКЕ РУДОУПРАВЛІННЯ» від 10.10.2018року №1277 та проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду ПРАТ «ДРУЖКІВСЬКЕ РУДОУПРАВЛІННЯ», розроблений ПАТ «ВЕСКО», враховуючи його обґрунтованість, беручи до уваги витяги з технічної документації про нормативну грошову оцінку земель району від 18.01.2018 року за № 0-5-0.201-91/176-18   надані Міськрайонним управлінням у Слов’янському районі та  м. Слов’янську Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області, враховуючи експертний звіт від 20.04.2015року №05-1527-14, керуючись ст. 12,20,93,124,134,186 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про оренду землі», Закону України «Про охорону земель», Кодексу України про надра, враховуючи висновок постійної комісії з питань земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища, агропромислового комплексу, архітектури, містобудування, житлово - комунального господарства та комунальної власності, Андріївська сільська рада, -

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Затвердити «Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ПРАТ«ДРУЖКІВСЬКЕ РУДОУПРАВЛІННЯ» під розширення кар’єру «Південно – Західний» ділянки Західна та Північна-1 Новорайського родовища вогнетривких глин на території Андріївської сільської ради (колишньої Сергіївської сільської ради) Слов’янського району Донецької області

2.Передати в оренду ПРАТ «ДРУЖКІВСЬКЕ РУДОУПРАВЛІННЯ» земельну ділянку  кадастровий номер 1424288200:02:000:1233  площею -  1,2107 га під розширення кар’єру «Південно – Західний» ділянки Західна та Північна-1 Новорайського родовища вогнетривких глин із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності територіальної громади Андріївської сільської ради Слов’янського району Донецької області   на території Андріївської сільської ради Слов’янського району Донецької області за межами населених пунктів на термін дії спеціального дозволу на користування надрами ( до 30.05.2033 року).

3.Віднести земельну ділянку кадастровий номер 1424288200:02:000:1233 земель сільськогосподарського призначення до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

4. Внести зміни до Державного земельного кадастру про земельну  ділянку.

 

 

 

5. Встановити орендну плату ПРАТ «ДРУЖКІВСЬКЕ РУДОУПРАВЛІННЯ» за земельну ділянку у грошовій формі у розмірі 10 (десять) відсотків від нормативно грошової оцінки земельних ділянок на рік.

6. ПРАТ «ДРУЖКІВСЬКЕ РУДОУПРАВЛІННЯ»:

    6.1. Відшкодувати втрати у сумі 197465 грн. 17 коп.( сто дев’яносто сім тисяч чотириста шістдесят п’ять гривень17 копійок) в установленому  законодавством порядку.

    6.2.Відшкодувати збитки у сумі 71787 грн. 28 коп.(сімдесят одна тисяча сімсот вісімдесят сім гривень 28копійок) в установленому  законодавством порядку.

    6.3. Право користування на вищезазначену земельну ділянку оформити відповідно до вимог чинного законодавства.

    6.4. Перед початком будівництва здійснити суцільну вирубку дерев

    6.5. Вирубану деревину передати  до Андріївської сільської ради.

    6.6. Зняти верхній родючий шар ґрунту  і використати його відповідно до розробленої проектної документації

    6.7. Виконувати обов'язки землекористувача згідно вимог Земельного кодексу України, Закону України «Про охорону земель».

7. Уповноважити сільського голову Діхтенко Миколу Яковича від імені сільської ради підписати договір оренди землі.

8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища, агропромислового комплексу, архітектури, містобудування, житлово - комунального господарства та комунальної власності.

 

Сільський голова                                                                                            М.Я.Діхтенко

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь