A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

рішення №24-710 «Про надання дозволу громадянці Даньків Світлані Сильвестрівні   на розробку  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)»

Кількість переглядів: 187
Скликання: VII скликання
Сесія: 24 сесія
Тип документу: рішення
Дата: 27.06.2019
Номер документу: 24-710
Назва документу: Про надання дозволу громадянці Даньків Світлані Сильвестрівні   на розробку  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Прикріплені файли:

АНДРІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

CЛОВ’ЯНСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

   Р І Ш Е Н Н Я

від  27.06.2019 № VII/ 24 - 710

с. Андріївка

Про надання дозволу громадянці

Даньків Світлані Сильвестрівні  

на розробку  технічної документації

із землеустрою щодо  встановлення (відновлення)

меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

 

             Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  статтею 12, 22, 81, 116, 186 Земельного кодексу України, статтею 20, 22, 55 Закону України "Про землеустрій", статтею 3, 5 Закону України "Про порядок виділення в натурі (на місцевості ) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)" від 05.06.2003 № 899-ІV, розглянувши заяву  громадянки Даньків Світлані Сильвестрівні  про надання дозволу на розробку технічної документації  із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), враховуючи  рекомендацію  постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища, агропромислового комплексу, архітектури, містобудування,  житлово - комунального господарства та комунальної власності,  Андріївська   сільська рада, -

 

 В И Р І Ш И Л А :

1. Надати дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)(ділянка №195) громадянці Даньків Світлані Сильвестрівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, власниці права на земельну частку (пай) за сертифікатом на право на земельну частку (пай) серії ДН №0062951, який зареєстровано 16 січня 1997 року за                     № 718 (враховуючи витяги  №11650104 від 06.11.2007 року та №29688397 від 22.02.2012 року  про реєстрацію в Спадковому реєстрі ), на майно після громадянина Хвалько Сильвестр Григоровича , відповідно «проектно - технічної документації із землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв) на складання державних актів на право власності на земельні ділянки громадянам за рахунок земель реформованого КСП "Краматорське"  землі СТОВ "Краматорське") Сергіївської сільської ради Слов'янського району Донецької області» на території Андріївської сільської ради Слов’янського району Донецької області за межами населеного пункту.

2. Громадянці Даньків Світлані Сильвестрівні:

2.1. Договір про виконання робіт з розробки технічної документації землеустрою укласти із землевпорядною організацією, яка має відповідний дозвіл (ліцензію).

2.2. Технічну документацію подати на затвердження до Андріївської сільської ради Слов'янського району Донецької області.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію  з постійної комісії  з питань земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища, агропромислового комплексу, архітектури, містобудування, житлово - комунального господарства та комунальної власності (Невмирич С.І.)

Сільський голова                                                                                           М.Я. Діхтенко

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь