Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадскості у проекті містобудівної документації

Дата: 09.08.2018 16:08
Кількість переглядів: 503

ПОВІДОМЛЕННЯ

    Про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості  у проекті містобудівної документації «Детальний план території ділянки Західна 2-3 Андріївського родовища розташованого  на території Андріївської сільської ради Слов'янського району Донецької області (за межами населених пунктів) з метою розміщення (розширення) об'єктів виробничої потужності", згідно з розпорядженням Слов’янської райдержадміністрації № 102 від 15.03.2018 року "Про надання ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ "ВЕСКО" дозволу на розробку детального плану території ділянки Західна 2-3 Андріївського  родовища розташованого на території Андріївської сільської ради Слов'янського району Донецької області ( за межами населених пунктів) з метою розміщення (розширення) об'єктів виробничої потужності".                                 

    Проект детального плану території розроблений з метою визначення функціонального призначення земельних ділянок, планувальних обмежень,  отримання правовстановлюючих документів на земельні ділянки.

     З проектом детального плану території можна ознайомитися та внести пропозиції з 09.08.2018 по 10.09.2018 року  за адресою: с. Андріївка                     вул. Миру,7-Б (будівля сільської ради).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь