A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Шановні виборці! З 31 грудня 2018 року розпочався виборчий процес чергових виборів Президента України, що відбудуться 31 березня 2019 року. Просимо приділити увагу перевірці своїх персональних даних у Реєстрі виборців громадян!

Дата: 15.01.2019 09:18
Кількість переглядів: 433

Фото без опису

Шановні виборці

 

З 31 грудня 2018 року розпочався виборчий процес чергових виборів Президента України, що відбудуться 31 березня 2019 року.

Списки виборців, за якими проводиться голосування, формуються на основі бази даних Державного реєстру виборців. З метою  усунення неточностей  та помилок під час складання списків виборців, просимо приділити увагу перевірці своїх персональних даних у Реєстрі виборців громадянам, які нещодавно:

- змінили прізвище;

- змінили місце проживання;

- досягли повноліття та голосуватимуть вперше.

Також нагадуємо про можливість перевірити інформацію про своє включення (невключення) до Державного реєстру виборців через “Особистий кабінет виборця”, який розміщений на офіційному веб-сайті  “Державний реєстр виборців” (www.drv.gov.ua).

Звертаємо увагу внутрішньо переміщених осіб виборча адреса яких належить до Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей. Законодавство забезпечує вам можливість тимчасово змінити місце голосування, не змінюючи своєї виборчої адреси. Для цього необхідно звернутися з відповідною заявою до органу ведення Державного реєстру виборців за місцем свого тимчасового проживання, перебування не пізніше ніж за п’ять днів до дня голосування, тобто до 25 березня 2019 року (включно). При собі необхідно мати паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України (для осіб, які нещодавно отримали громадянство).

За додатковою інформацією звертайтесь до відділу ведення Державного реєстру виборців Слов’янської райдержадміністрації за адресою: м.Слов’янськ, вул.Василівська, 45, каб.№113.

Графік роботи відділу:

понеділок - четвер з 8.00 до 17.00

п’ятниця — з 8.00 до 16.00

тел.:(06262)3-31-65


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь