Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Увага! Слов’янське районне управління Держпродспоживслужби інформує про проведення ідентифікації сільськогосподарських тварин на території Андріївської ОТГ.

Дата: 26.03.2019 10:47
Кількість переглядів: 417

Фото без опису

Слов’янське районне управління Держпродспоживслужби інформує, що на виконання наказів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів № 922 від 09.11.2018 року «Про створення реєстру ветеринарних документів», № 121 від 28 лютого 2019 «Про впровадження програмного продукту», з метою забезпечення єдиного підходу до видачі ветеринарні документи, забезпечується на території Слов’янського району впровадження в роботу програмного продукту «Єдиний державний реєстр ветеринарних документів» (далі – ЄДРВД) – з 01.04.2019

Видача ветеринарних документів на переміщення сільськогосподарських тварин, що утримуються у населення, буде здійснюватися при умові, що тварина ідентифікована та зареєстрована в Єдиному державному реєстрі тварин.

Ідентифікацію тварин та видачу ветеринарних документів здійснюють фахівці ветеринарної медицини Слов’янської районної державної лікарні ветеринарної медицини, вул. Ринкова, 5 (телефон для довідки 3-61-34).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь