A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Шановні виборці! Указом Президента України від 21 травня 2019 року № 303/2019 призначено позачергові вибори до Верховної Ради України на 21 липня 2019 року

Дата: 03.06.2019 16:02
Кількість переглядів: 621

Шановні виборці!

 

Указом Президента України від 21 травня 2019 року № 303/2019 призначено позачергові вибори до Верховної Ради України на 21 липня 2019 року.

Нагадуємо вам, про можливість змінити місце голосування, якщо у зв’язку з навчанням, роботою, виїздом за кордон чи іншими подіями ви не може проголосувати на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року за  зареєстрованим місцем проживання.

29 травня 2019 року Центральною виборчою комісією прийнято постанову № 910, якою внесено зміни до постанови від 13 вересня 2012 року № 893 "Про забезпечення тимчасової зміни місця голосування виборця без зміни його виборчої адреси".

Для тимчасової зміни місця голосування виборець може звернутися із відповідною  заявою до органу ведення Державного реєстру виборців.

Відтепер вимогу стосовно додавання до заяви про тимчасову зміну місця голосування документів (копії документів), які підтверджують необхідність такої зміни, скасовано.

Для виборців виборча адреса яких належить до території Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей порядок тимчасової зміни місця голосування  не змінився.

Заяву про тимчасову зміну місця голосування можна подати до відділу ведення Державного реєстру виборців вже сьогодні, але не пізніше ніж за 5 днів до дня голосування, тобто до 15 липня 2019 року включно. При собі необхідно мати паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України (для осіб, які нещодавно отримали громадянство України).

За більш детальною інформацією про порядок тимчасової зміни місця голосування виборців звертайтесь до відділу ведення Державного реєстру виборців Слов’янської райдержадміністрації за адресою: м.Слов’янськ, вул.Василівська, 45, каб.113, тел.:(06262) 3-31-65


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь