A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

В серпні-жовтні місяці для Донецької області проведення тренінгів з розвитку навичок підприємництва ,бізнес-планування від ПРООН та ФАО

Дата: 25.07.2019 10:40
Кількість переглядів: 599

 

Проведення тренінгів з розвитку навичок підприємництва ,бізнес-планування від ПРООН та ФАО

         В серпні-жовтні 2019 року Програма ООН із відновлення та розбудови миру, за фінансової підтримки Європейського Союзу, урядів Польщі та Японії проведе 40 бізнес-тренінгів з розвитку навичок підприємництва. Партнер – Державна служба зайнятості України. Виконавцем навчальної програми є ТзОВ «АйКю Холдинг».

        Навчальна програма (тривалістю 5 днів) буде проведена у містах Донецької області: Бахмут, Велика Новосілка, Волноваха, Вугледар, Добропілля, Дружківка, Краматорськ, Красногорівка, Костянтинівка, Курахове, Лиман, Мангуш, Маріуполь, Мирноград, Нікольське, Новгородське, Покровськ, Селидове, Сіверськ, Слов’янськ, Торецьк.

Учасником тренінгу можуть стати:

  • особи, які офіційно проживають у Донецькій області: мешканці місцевих громад, а також внутрішньо переміщені осіб (ВПО), які зареєстровані;

 

  • навчання буде корисне особам, які розглядають можливість створення, відновлення чи розвитку підприємницької діяльності та планують подаватися на конкурс бізнес-грантів (інформація про умови та особливості чергової програми малих грантів буде оприлюднена на офіційному веб-сайті ПРООН).

 

 

Участь у навчанні – безкоштовна. Програма ООН із відновлення та розбудови миру повністю відшкодовує на період навчання усі типи видатків, які пов’язані з:

  • забезпеченням житла (за потребою) для осіб, які проживають за межами населеного пункту, в якому проводяться тренінги;

 

  • харчування на час проведення навчання;

 

  • учасникам з інших міст, які бажають взяти участь у тренінговому навчанні, витрати на проїзд будуть відшкодовуватися лише в рамках області, в якій проводиться навчальна програма, за наявності проїзних документів (фіскальних квитків з датою виїзду);

 

  • учасники забезпечуватимуться роздатковими навчальними матеріалами.

 

 

Щоб стати учасником тренінгу, необхідно зареєструватися за кнопкою «Реєстрація» на ФБ сторінці програми (Навчальна програма з розвитку навичок підприємництва на сході України) або за посиланням  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc2fvv7l6MIk-_qmjd4Qf7E0osP8CHC2BSOOlWQKfzTdlO6aA/viewform та пройти конкурсний відбір, який здійснюється на основі даних реєстраційної анкети та співбесіди.

Учасників, які будуть відібрані для участі в тренінгу, поінформують про місце і час початку тренінгів, а також про інші організаційно-технічні питання щонайменше за 3 дні до їхнього початку.

Детальніше про саму програму та умови участі у ній можна дізнатися зателефонувавши за номерами – (099) 553-65-70, (096) 550-94-76.

Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН

 84307, м. Краматорськ, вул. Аероклубна, 1

+38 099 788 18 61

 

 

ГРАФІК тренінгів у Донецькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь