A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

ООН оголошує конкурс бізнес-грантів на сході України

Дата: 11.09.2019 14:03
Кількість переглядів: 487

Фото без опису

ООН оголошує конкурс бізнес-грантів на сході України

Програма ООН із відновлення та розбудови миру за підтримки Європейського Союзу запрошує місцевих жителів та внутрішньо переміщених осіб, які проживають на  підконтрольних Уряду України територіях Луганської та Донецької області, та в районах Запорізької уздовж узбережжя Азовського моря, взяти участь у конкурсі на здобуття грантової підтримки на започаткування, відновлення чи розширення мікро, малих та середніх підприємств. З метою системного та сталого розвитку пріоритетних секторів економіки цільових регіонів, грантова підтримка надаватиметься для реалізації бізнес-проектів в таких секторах: 1) виготовлення кераміки; 2) текстильна промисловість; 3) індустрія гостинності (в т. ч. готельно-ресторанний сектор, індустрія розваг та відпочинку); 4) виробництво харчових продуктів; 5) зернові та олійні культури; 6) молочні продукти та яловичина; 7) домашня птиця та яйця.Додатково можуть бути підтримані грантові заявки, які мають відповідний зв'язок з пріоритетними секторами.

На Донецьку та Луганську області передбачено загальну суму $2,480,000 на підтримку бізнес грантів. Максимальна сума одного гранту: до 6,500 євро в гривневому еквіваленті. Перший із чотирьох конкурсів оголошений 10 вересня 2019 року. Завершення прийому заявок: 1 жовтня 2019 року.

 

Заявки потрібно подавати через он-лайн систему прийому заявок за посиланням www.grant.ccc-tck.org.ua. Заявка заповнюється і подається українською або російською мовами.

 

19 вересня 2019 року в приміщенні Донбаської держаної машинобудівної академії (м. Краматорськ, вул. Академічна, 72, 3 - й поверх) з 14:00 до 17:00 відбудеться прес-конференція та інформаційна сесія, під час якої буде представлено умови та процедуру проведення першого з чотирьох конкурсів на отримання малих грантів.

 

Під час заходу розглядатимуться наступні питання:

  • Мета та пріоритетні сектори економіки на відновлення та розширення яких спрямовані бізнес проекти
  • Учасники конкурсу та вимоги до них;
  • Сума гранту та умови надання
  • Перелік необхідних документів для участі;
  • Термін подання заявок та процедура подання документів;
  • Критерії оцінки бізнес-проектів.

 

За додатковою інформацією щодо умов участі звертайтесь до Шумари Андрія, регіонального представника адміністратора грантової програми urfakand@gmail.com.

 

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Адміністративну та організаційну підтримку грантового конкурсу забезпечує Благодійний фонд «Творчий центр ТЦК»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь