A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Програма Culture Bridges оголосила прийом заявок на заключний шостий конкурс фінансування міжнародної мобільності

Дата: 12.03.2019 16:03
Кількість переглядів: 479

Фото без опису

Програма Culture Bridges, що впроваджується Британською Радою, яка працює у партнерстві з Європейською мережею національних інститутів культури, оголосила прийом заявок на заключний шостий конкурс фінансування міжнародної мобільності. Програма підтримує розвиток професіоналів секторів культури та креативних індустрій України та сприяє їхній співпраці з партнерами в Європейському Союзі.

Мета грантів мобільності полягає у сприянні професійному розвитку фахівців сектору культури та креативних індустрій та налагодженні партнерств між Україною та ЄС. Подача заявок відкрита для осіб та організацій в Україні. Серед них: державні установи культури та приватні інституції; митці, творці та креативні підприємці; лідери та впливові представники громад; місцеві організації громадського суспільства; освітні установи (приватні, державні) та їх керівники. Учасники можуть подати заявку на навчальні поїздки, стажування, резиденції, програми професійного розвитку або зустрічі з партнерами у країнах ЄС.

Кінцевий термін подання заявки – 11 квітня 2019 року. Тривалість поїздок становить від одного до чотирьох тижнів. Максимальна сума гранту на міжнародну мобільність складає: 2 250 євро для візитів тривалістю до двох тижнів та 4 000 євро для візитів від двох до чотирьох тижнів.

Детальна інформація про конкурс та правила можна знайти за посиланням: http://culturebridges.eu/international-mobility-grants та на Facebook сторінці Culture Bridges. За додатковими питаннями: +380444905600, CultureBridges@britishcouncil.org.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь