A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Проект рішення "Про бюджет Андріївської сільської об'єднаної територіальної громади на 2020 рік"

Дата: 11.10.2019 10:26
Кількість переглядів: 724

Проект рішення "Про бюджет Андріївської сільської об'єднанної територіальної громади на 2020 рік"

Проект

АНДРІЇВСЬКА  СІЛЬСЬКА РАДА

СЛОВЯНСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

_____________________________

 

Рішення

 

_____________________________

 

Про бюджет

Андріївської сільської об’єднаної

територіальної громади на 2020 рік

 

На виконання вимог ч.2 ст.72 БК України, керуючись пунктом 23 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статті 72, 78 Бюджетного кодексу України, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Визначити на 2020 рік:

- доходи бюджету  об’єднаної сільської територіальної громади в сумі 45 953 600 600 грн., в тому числі доходи загального фонду бюджету об’єднаної сільської територіальної громади 45 126 600 грн., та доходи спеціального фонду бюджету 827 000 грн., згідно з додатком № 1 до цього рішення;

- видатки бюджету  об’єднаної сільської територіальної громади в сумі 45 953 600 грн., в тому числі видатки загального фонду бюджету  об’єднаної сільської територіальної громади 39 726 600 грн., видатки спеціального фонду бюджету  об’єднаної сільської територіальної громади 6 227 000 грн., згідно з додатком № 3 до цього рішення;

профіцит загального фонду бюджету  об’єднаної сільської територіальної громади у сумі 5 400 000 грн. згідно з додатком № 2 до цього рішення;

- дефіцит спеціального фонду бюджету  об’єднаної сільської територіальної громади у сумі 5 400 000 грн, згідно з додатком № 2 до цього рішення.

2. Затвердити бюджетні призначення головним розпорядникам коштів бюджету  об’єднаної сільської територіальної громади на 2020 рік у розрізі відповідальних виконавців за бюджетними програмами.

3. Визначити оборотний касовий залишок бюджетних коштів сільського бюджету у сумі                 гривень.

4. Затвердити на 2020 рік міжбюджетні трансферти згідно з                   додатком № 4 до цього рішення.

5. Затвердити перелік об’єктів, фінансування яких буде здійснено за рахунок коштів бюджету розвитку, згідно з додатком № 5.

6.Затвердити в складі видатків бюджету об’єднаної сільської територіальної громади кошти на реалізацію місцевих (регіональних програм) у сумі 4 029 460 грн. згідно з додатком № 6.

7. Затвердити перелік захищених статей видатків загального фонду бюджету  об’єднаної сільської територіальної громади на 2020 рік за їх економічною структурою:

оплата праці працівників бюджетних установ;

нарахування на заробітну плату;

придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів;

забезпечення продуктами харчування;

оплата комунальних послуг та енергоносіїв;

поточні трансферти населенню;

поточні трансферти місцевим бюджетам.

8. Відповідно до ст. 43 та 73 Бюджетного кодексу України надати право виконавчому комітету сільської ради отримувати в порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України:

– позики на покриття тимчасових касових розривів бюджету пов'язаних із забезпеченням захищених видатків загального фонду, в межах поточного бюджетного періоду за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування з обов’язковим їх поверненням до кінця поточного бюджетного періоду.

9. Розпорядникам коштів місцевих бюджетів забезпечити в першочерговому порядку потребу в коштах на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених законодавством України умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати; на проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами. Затвердити ліміти споживання енергоносіїв у натуральних показниках для кожної бюджетної установи виходячи з обсягів відповідних бюджетних асигнувань.

10. Установити, що у загальному фонді бюджету об’єднаної сільської територіальної громади на 2020 рік:

до доходів належать надходження, визначені ст.64 Бюджетного кодексу України.

  1. Установити, що джерелами формування спеціального фонду бюджету  об’єднаної сільської територіальної громади у частині доходів є надходження, визначені ст.691 Бюджетного кодексу України;
  2. Установити, що джерелами формування спеціального фонду бюджету на 2020 рік у частині фінансування є надходження, визначені статтями 71 Бюджетного кодексу України;

13. У межах загального обсягу бюджетних призначень за бюджетною програмою окремо за загальним та спеціальним фондами бюджету об’єднаної сільської територіальної громади виконавчий комітет  за обґрунтованим поданням головного розпорядника бюджетних коштів здійснює перерозподіл бюджетних асигнувань, затверджених у розписі бюджету та кошторисі, в розрізі економічної класифікації видатків.

У винятковому випадку за обґрунтованим поданням головного розпорядника бюджетних коштів перерозподіл видатків в межах їх загального обсягу за бюджетними програмами, а також збільшення видатків розвитку за рахунок зменшення інших видатків (окремо за загальним та спеціальним фондами бюджету) здійснюються за рішенням виконавчого комітету, погодженим з  постійною комісією з питань планування фінансів бюджету, соціально-економічного розвитку, прав людини, законності, депутатської діяльності і етики з наступним затвердженням на сесії сільської ради.

14. Дозволити виконавчому комітету Андріївської сільської ради протягом 2020 року в між сесійний період здійснювати розподіл та перерозподіл міжбюджетних трансфертів з державного бюджету та інших місцевих бюджетів за погодженням з  постійною комісією з питань планування фінансів бюджету, соціально-економічного розвитку, прав людини, законності, депутатської діяльності і етики з наступним затвердженням на сесії сільської ради.

15Додатки № 1-6 до цього рішення є його невід’ємною частиною.

16. .Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань планування фінансів, бюджету ,соціально-економічного розвитку,питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту,охорони здоров'я та соціального захисту населення,інфраструктури,промисловості,підприємництва та сфери послуг (голова Позіра Н.Д.)

 

 

 

 

Сільській голова                                                      М.Я.Діхтенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь