Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

В селі Сергіївка втілився в життя проект Алевтини Бондаренко «Зелені насадження – легені громади», який переміг за результатами проектів Британської ради в Андріївській ОТГ.

Дата: 25.10.2019 14:23
Кількість переглядів: 378

 

В селі Сергіївка з’явилось нове місце для відпочинку між вулицями Больнична та Соборна - висаджений ландшафтний парк. Втілився в життя проект Алевтини Бондаренко «Зелені насадження – легені громади», який переміг за результатами проектів Британської ради в Андріївській ОТГ. Підтримали та допомогли втілити цю ідею в життя робітники сільської ради, комунальне підприємство «Грінтур», місцева пожежна команда №1, мешканці села Сергіївки: Юхновець Василь Петрович, Маджара Василь, Райковський Олександр Йосипович та Сіліверст Юрій Васильович. Було висаджено 69 різних дерев та 125 декоративних кущів. Дякуємо всім за небайдужість та докладені зусилля.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

В селі Сергіївка з’явилось нове місце для відпочинку між магазином «Олександріт» та Школою висаджений ландшафтний парк. Втілився в життя проект Алевтини Бондаренко «Зелені насадження – легені громади», який переміг за результатами проектів Британської ради в Андріївській ОТГ. Підтримали та допомогли втілити цю ідею в життя робітники сільської ради, комунальне підприємство «Грінтур», місцева пожежна команда №1, мешканці села Сергіївки: Юхновець Василь Петрович, Маджара Василь, та Райковський Олександр Йосипович. Дякуємо всім за небайдужість та докладені зусилля.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь