Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Відкрито реєстрацію першої Всеукраїнської онлайн-конференції на тему: «Реструктуризація боргів громадян & Банкрутство підприємств по-новому 2020»

Дата: 16.01.2020 09:01
Кількість переглядів: 254

 

Громадська рада при Міністерстві юстиції України запрошує громадян України, представників юридичної спільноти, керівників та власників підприємств Вінницької області взяти участь у першій Всеукраїнській онлайн- конференції: «Реструктуризація боргів громадян & Банкрутство підприємств по-новому 2020», яку буде проведено із 3 по 7 лютого 2020 року у форматі інтернет-відеоконференції.

Проведення такого заходу обумовлено введенням з 21.10.2019 року в дію нового Кодексу України з процедур банкрутства, яким суттєво змінено порядок проведення процедур банкрутства українських підприємств та введено інститут банкрутства фізичних осіб.

Під час онлайн-марафону громадяни України дізнаються, як на підставі закону провести реструктуризацію власних боргів, в тому рахунку перед банками та мікрофінансовими установами, а керівники та власники підприємств ознайомляться з новим Кодексом України з процедур банкрутства субсидіарної відповідальності перед кредиторами, новими особливостями процедур банкрутства та розширенням прав арбітражних керуючих і кредиторів у процедурах фінансової реструктуризації та банкрутства підприємств.

Безкоштовно. Онлайн, зі свого робочого чи домашнього комп'ютера, з будь якого міста світу.

Інформація щодо спікерів, змісту програми Всеукраїнського онлайн- марафону та реєстраційної форми для участі у заході оприлюднена сайті конференції за адресою:

https://marafon2020.bankrutstvo.online/?utm_source=oda

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь