A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Управління соціального захисту населення Слов'янської районної державної адміністрації ІНФОРМУЄ про деякі питання призначення житлових субсидій

Дата: 31.01.2020 10:32
Кількість переглядів: 292

 

Деякі питання призначення житлових субсидій.

 

Управління соціального захисту населення Слов'янської райдержадміністрації у зв’язку з численними зверненнями громадян з приводу зменшення розміру житлової субсидії протягом опалювального сезону 2019 -  2020 років повідомляє наступне.

Житлові субсидії призначаються відповідно до Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року №848 зі змінами.

Субсидія на оплату житлово-комунальних послуг розраховується на опалювальний та неопалювальний сезони, її розмір залежить від доходів членів домогосподарства, на яке призначається субсидія та розмірів цін та тарифів на житлово-комунальні послуги.

У разі зміни цін і тарифів на житлово-комунальні послуги, перерахунок житлової субсидії в межах установленого строку її призначення здійснюється без звернення громадян, протягом трьох місяців з дати такої зміни.

Враховуючи той факт, що ціна на природний газ змінювалась в жовтні 2019 року (6, 07 грн. за 1 куб.м.), в листопаді 2019 року (6,84 грн. за 1 куб.м.), в грудні 2019 року (6, 07 грн. за 1 куб.м.), кожного місяця спеціалістами управління соціального захисту населення райдержадміністрації перераховувався розмір субсидії для домогосподарств. При збільшенні ціни на природний газ розмір субсидії збільшувався, при зменшенні ціни - зменшувався.

Тобто, у грудні 2019 року розмір субсидії зменшився у порівнянні з розміром субсидії за листопад 2019 року.

 У зв’язку із підвищенням ціни на природний газ  в січні 2020 року (6,91 грн. за 1 куб.м.) житлові субсидії мешканцям району перераховано в автоматичному режимі.

Консультацію з питань призначення житлових субсидій можна отримати у уповноважених осіб з питань соціального захисту сільських, селищних рад, у фронт-офісах ОТГ, в управлінні соціального захисту населення Слов'янської райдержадміністрації, що знаходиться за адресою: вул. Банківська, 70, м. Слов’янськ, та за телефоном Гарячої лінії управління (06262)3-57-00.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь