A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Шановні представники українського бізнесу! Посольство України в Республіці Білорусь (РБ) спільно з Торгово-промисловою палатою України та Білоруською торгово-промисловою палатою організовують проведення 1-2 квітня 2020 року в м. Мінськ «Форуму ділови

Дата: 27.02.2020 11:01
Кількість переглядів: 244

 

ФОРУМ ДІЛОВИХ МОЖЛИВОСТЕЙ

«УКРАЇНА – БІЛОРУСЬ 2020»

(01-02.04.2020, м. Мінськ)

Шановні представники українського бізнесу!

Посольство України в Республіці Білорусь (РБ) спільно з Торгово-промисловою палатою України та Білоруською торгово-промисловою палатою організовують проведення 1-2 квітня 2020 року в м. Мінськ «Форуму ділових можливостей «Україна-Білорусь 2020» (далі – Форум ділових можливостей).

Основною метою заходу є ознайомлення представників українського малого та середнього бізнесу з особливостями виходу та роботи на білоруському ринку, практичним досвідом роботи українських компаній та бізнесменів в РБ, рекомендаціями щодо участі бізнесу в заходах Третього форуму регіонів України та Білорусі, інструментами захисту власних інтересів, а також розширення ділових контактів українського бізнесу в РБ.

Для цього заплановано проведення пленарного засідання, ділових переговорів з білоруською стороною, а також відвідування компаній, в т.ч. спільного українсько-білоруського підприємства-резидента Вільної економічної зони «Мінськ».

Формування делегації бізнесових кіл України та забезпечення їх участі в заході здійснює ТПП України  (програма заходу, умови участі та контактні дані організаторів доступні за посиланням на Інтернет-сайті ТПП України – https://www.ucci.org.ua/events/forums-and-conferences/forum-dilovikh-mozhlivostei-ukrayina-bilorus-2020). Реєстрацію на захід пропонується пройти, по можливості, до 5 березня ц.р.

Контакти організаторів заходу в Посольстві України в Республіці Білорусь: тел. +375 (17) 283 19 85, e-mail: anton.tymofieiev@mfa.gov.ua.

Будемо раді бачити Вас на «Форумі ділових можливостей «Україна-Білорусь 2020» 1-2 квітня 2020 року в м. Мінськ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь