A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

До відома сільськогосподарських виробників! ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ РЕЄСТР - електронний майданчик, який сприяє створенню прозорої системи державної підтримки аграріїв, зробить взаємодію між державою та сільськогосподарським виробником.

Дата: 27.04.2020 09:42
Кількість переглядів: 377

 

Міністерство  розвитку економіки, торгівлі та сільського  господарства, спільно з Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Всеукраїнською асоціацією громад» у координації з уповноваженим Президента  із земельних питань за  підтримки  Світового Банку та ЄС «Підтримка прозорого управління земельними  ресурсами в Україні» розпочинають другу фазу впровадження Державного аграрного  реєстру (далі - ДАР).

      ДАР – це автоматизована інформаційна система збирання, обліку, накопичення, оброблення та надання інформації про виробників сільськогосподарської продукції. Зареєстровані  агровиробники  зможуть подавати заявки на виправлення  помилок в кадастрі, подавати документи на отримання державної підтримки та перевіряти інформацію  про себе у чотирьох реєстрах: Державний земельний кадастр, Реєстр юридичних та фізичних осіб, Реєстр речових прав, Реєстр тварин.

      ДАР – електронний майданчик, який сприяє створенню прозорої системи державної підтримки аграріїв, зробить взаємодію між державою та сільськогосподарським виробником простою, доступною, зручною та простежуваною. За допомогою ДАР планується надавати державні сервіси, спростити доступ до банківського фінансування та програм кредитних гарантій.

      Створити свій онлайн кабінет можна не виходячи з дому. Для реєстрації необхідно перевірити наявність електронного цифрового підпису (ЕЦП). Реєстрація безкоштовна та доступна усім без винятку аграріям, навіть якщо користувач не зареєстрований  як сільськогосподарський виробник.

      Зареєструватися у Державному аграрному реєстрі  можна  за посиланням: https://www.ar.gov.ua/#home

Покрокова інструкція для реєстрації за посиланнями: https://www.youtube.com/watch?v=WS4HNEQzoPg , https://www.youtube.com/watch?v=O_Y8ub9z14A

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь