A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

ОГОЛОШЕННЯ! 29.05.2020 року о 10 - 00 годині в адміністративному приміщенні Андріївської сільської ради за адресою: с. Андріївка, вул.Миру, 7а відбудеться засідання чергової  тридцять п’ятої сесії 7 - го скликання

Дата: 18.05.2020 08:04
Кількість переглядів: 258

ОГОЛОШЕННЯ!

29.05.2020 року о 10 - 00 годині в адміністративному приміщенні Андріївської сільської ради в с. Андріївка відбудеться засідання чергової  тридцять п’ятої сесії 7 - го скликання з порядком денним:

1. Про внесення змін до рішення Андріївської  сільської ради від  20.12.2019 № VII/ 30- 837 «Про сільський  бюджет об’єднаної територіальної громади Андріївської сільської ради на  2020  рік».

Доповідач – Мансвєтова В.П.

 

2. Про внесення змін до рішення сільської ради від  20.12.2019 № VII/ 30 – 840 «Про сільську  Програму фінансової підтримки  КП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Слов’янської районної ради Донецької області».

Доповідач – Мансвєтова В.П.

 

3. Про розгляд пропозиції щодо виділення коштів на цільову соціальну програму щодо зміцнення захисту населення, території та об’єктів Андріївської ОТГ від пожеж, надзвичайних ситуацій, стихійних лих та їх наслідків, шляхом покращення матеріально-технічної бази 6 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Донецькій області на 2020 рік.

Доповідач – Крайній Л.М.

 

4. Про затвердження Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Андріївської сільської ради на 2020-2022 роки.

Доповідач – Ліснюк О.В.

 

5. Про створення молодіжного центру Андріївської сільської об’єднаної

територіальної громади.

Доповідач – Ліснюк О.В.

 

6.Про Програму з відшкодування частини відсотків за кредитами, залученими на заходи з енергозбереження та підвищення енергоефективності для населення Андріївської сільської ОТГ на 2020-2021 роки.

Доповідач – Пархоменко Н.І.

 

7.Про затвердження Сільської цільової Програми «Соціальний автобус» Андріївської сільської ради Слов’янського району Донецької області на 2020 рік.

Доповідач – Нікітіна О.А.

 

8. Про  відчуження  зруйнованої нежитлової споруди «Комбікормовий завод», що  розташована за аресою:  с. Андріївка, вул. Садова,1- з  та належить до  комунальної  власності територіальної громади Андріївської сільської ради.

Доповідач – Діхтенко М.Я.

 

9.Про погодження списку індивідуальних забудовників, які потребують кредитування.

Доповідач – Нікітіна О.А.

 

10.Про затвердження проектно-кошторисної  документації  робочого проекту «Капітальний ремонт під’їзного шляху до адмінбудівлі за адресою: вул. Паркова, 3А с.Сергіївка, Слов’янського району, Донецької області».

Доповідач- Самойленко Н.М.

 

11.Про затвердження проектно-кошторисної  документації  робочого проекту «Капітальний ремонт внутрішньо-дворової території лікарської амбулаторії по вул. Больнична,1 в с.Сергіївка, Слов’янського району Донецької області».

Доповідач- Самойленко Н.М.

 

12.Про затвердження проектно-кошторисної  документації  робочого проекту «Капітальний ремонт з благоустрою паркової території біля водойми по вул. Миру, 7в у с.Сергіївка, Слов’янського району Донецької області».

Доповідач- Самойленко Н.М.

 

13.Про затвердження Акту приймання-передачі основних засобів Андріївської сільської ради   в оперативне управління КП «Грінтур».

Доповідач- Позіра Н.Д.

 

14.Про надання дозволу на виготовлення ПКД на механічне оснащення  та освітлення сцени Андріївського ЦКД.

Доповідач- Мансвєтова В.П.

 

15. Про внесення змін до рішення сільської ради  від 20.12.2019 № VII/30-941 «Про надання згоди на оголошення території ландшафтного заказника місцевого значення «Сергіївський».

 

16.Про укладання договорів сервітуту на право користування земельними ділянками ПРАТ «Веско».

Доповідач – Забірченко О.В.

 

17.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)гр.  Новік Тетяні Володимирівні.

Доповідач – Забірченко О.В.

 

18.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.  Лісовому Анатолію Микитовичу.

Доповідач – Забірченко О.В.

 

19.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.  Мансвєтову Давиду Вікторовичу.

Доповідач – Забірченко О.В.

 

20. Про надання дозволу громадянину   Сіваш Олександру Володимировичу на розробку  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості

Доповідач – Забірченко О.В.

 

 

21. Про скасування раніше прийнятого рішення Андріївської сільської ради від 20.12.2019 № VII/30 – 901.

Доповідач – Забірченко О.В.

 

22. Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою,  щодо відведення земельної  ділянки у власність гр.  Лещенко Наталії Леонідівні

Доповідач – Забірченко О.В.

 

23.Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою,  щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Лисенко Олені Костянтинівні

Доповідач – Забірченко О.В.

 

24.Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою,  щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коробка Світлані Веніамінівні.

Доповідач – Забірченко О.В.

 

25.Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою,  щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бутовій Олені Іванівні

Доповідач – Забірченко О.В.

 

26.Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою,  щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Соболю Денису Васильовичу

Доповідач – Забірченко О.В.

 

27.Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою,  щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гончаренко Ларисі Леонідівні.

Доповідач – Забірченко О.В.

 

28.Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою,  щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Бережній Оксані Станіславівні.

Доповідач – Забірченко О.В.

 

29.Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою,  щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коробка Володимиру Миколайовичу.

Доповідач – Забірченко О.В.

 

30.Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою,  щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Кравцовій Ірині Іванівні.

Доповідач – Забірченко О.В.

 

31.Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою,  щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Назарову Микиті Євгеновичу.

Доповідач – Забірченко О.В.

 

32. Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою,  щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рябошапка Євгену Володимировичу.

Доповідач – Забірченко О.В.

 

33. Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою,  щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Трунову Дмитру Анатолійовичу.

Доповідач – Забірченко О.В.

 

34. Про надання земельної ділянки  у власність  гр. Кравчук Тетяні Володимирівні.

Доповідач – Забірченко О.В.

 

35. Про  передачу  земельної ділянки  у власність гр. Сідоряк Євгену Ігоровичу.

Доповідач – Забірченко О.В.

 

36. Про надання земельної ділянки  у власність без зміни цільового призначення гр. Іващенко Олегу Вікторовичу.

Доповідач – Забірченко О.В.

 

37.Про  припинення права постійного користування земельними ділянками.

Доповідач – Забірченко О.В.

 

38. Про передачу земельних ділянок в оренду шляхом проведення земельних торгів у формі аукціону

Доповідач – Забірченко О.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь