A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Рішення № VII/11-252 від 29.06.2018 рік "Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців на території Андріївської сільської ОТГ на 2019 рік"

Дата: 02.07.2018 13:35
Кількість переглядів: 445

У К Р А Ї Н А

АНДРІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

CЛОВ’ЯНСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

від  29.06.2018 № VII/ 11-252

с. Андріївка                                                  

Про встановлення ставок єдиного податку

для фізичних осіб-підприємців на території

Андріївської сільської ОТГ на 2019 рік

 

          Відповідно до пункту 12.3 статті 12,  статті 266  Податкового Кодексу України,  статті 34 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»,  керуючись  пунктом 24, пунктом 28 статті  26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» ( із змінами та доповненнями),  беручи до уваги  лист - пропозицію від 01.06.2018 року № 5193/0/20-18 Державної регуляторної служби України, щодо удосконалення проектів регуляторних актів, враховуючи  висновки постійної депутатської  комісії з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення, інфраструктури, промисловості, підприємництва та сфери послуг, Андріївська  сільська   рада, -

 

В И Р І Ш И Л А :

1. Визначити об’єкт оподаткування, платників податку, базу оподаткування, податковий період та інші обов’язкові елементи єдиного податку для фізичних осібпідприємців, згідно зі ст.ст. 291-300 розділу XIV «Спеціальні податкові режими» Податкового кодексу України.

2. Встановити фіксовані ставки єдиного податку з розрахунку на календарний місяць для фізичних осіб – підприємців на території Андріївської сільської ОТГ:

     2.1. першої групи платників єдиного податку (додаток 1);

     2.2. другої групи платників єдиного податку (додаток 2);

     2.3. громадян пільгової категорії (інвалідів I і II групи) (додаток 3).

3. Визначити, що у випадку прийняття нових законодавчих або підзаконних нормативно-правових актів,  внесення змін або доповнень до Податкового кодексу України, це рішення застосовується в частині, яка не суперечить чинним законам України та підзаконним нормативно-правовим актам.

4.Доручити секретарю Андріївської сільської ради довести дане рішення до відома населення підвідомчої території шляхом оприлюднення на офіційному сайті Андріївської сільської ради.

5. Дане рішення набуває чинності з 01.01.2019 року.

6. Рішення Андріївської сільської ради  від 19.06.2017 №  7/24-384 « Про затвердження Положення про сплату єдиного податку фізичними особами - підприємцями першої та другої груп платників єдиного податку з 01.01.2018 року» вважати таким, що втратило чинність після набрання чинності даного рішення.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію сільської  ради з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення, інфраструктури, промисловості, підприємництва та сфери послуг (голова Позіра Н.Д.)

Сільський голова                                                                                          М. Я. Діхтенко   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь