A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Міністерство цифрової трансформації України створює інтерактивну мапу для підтримки підприємців. Об’єкти інфраструктури підтримки підприємництва та бізнес-об’єднання будуть оцифровані на мапі.

Дата: 17.06.2020 11:01
Кількість переглядів: 310

 

Мінцифра за підтримки Програми ULEAD з Європою оцифрує усі об’єкти інфраструктури підтримки підприємництва та бізнес-об’єднання в Україні та розробить інтерактивну мапу для потенційних та діючих підприємців з сіл, міст (в тому числі об’єднаних територіальних громад) та регіонів.

«Під час карантинних обмежень, представникам влади та бізнесу особливо важливо залишатися «на зв'язку». Саме тому дана ініціатива спрямована на підтримку підприємців, представників органів місцевого самоврядування, інших зацікавлених сторін у подоланні наслідків СOVID-19», - зазначають у міністерстві.

На мапі кожен підприємець зможе знайти вичерпну інформацію про інкубатори та акселератори, центри підтримки підприємництва, фонди, бізнес-асоціації та інші об’єкти інфраструктури підтримки підприємництва у своїй громаді та регіоні.

До кінця червня 2020 року інтерактивна мапа буде доступна на сайті Дія.Бізнес  https://business.diia.gov.ua

Якщо ви представляєте бізнес-об’єднання або об’єкт інфраструктури підтримки підприємництва, можна подати заявку на включення до інтерактивної мапи: https://forms.gle/kVnPE2XA4yXnLAcY7.

Якщо ви представляєте орган місцевого самоврядування (в тому числі ОТГ) та бажаєте додати об’єкти інфраструктури підтримки підприємництва свого населеного пункту на інтерактивну мапу, пропонується завантажити таблицю https://bit.ly/3dx22SN та надіслати її на електронну адресу business@thedigital.gov.ua.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь