A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

ПОВІДОМЛЕННЯ! Фінансовий відділ Андріївської сільської ради разом з Головним управлінням Державної податкової служби України у Донецькій області повідомляє, що станом на 01.05.2021 року  місцевий бюджет громади недоотримав  200 197,43 грн.

Дата: 27.05.2021 11:06
Кількість переглядів: 174

 

ПОВІДОМЛЕННЯ!

З метою погашення податкового боргу до бюджету Андріївської сільської територіальної громади та виконання вимог ст.67 Конституції України де визначено, що кожен громадянин зобов’язаний сплачувати податки і збори в порядку і розмірах встановлених законом, на рівні сільської територіальної громади створена постійно діюча  робоча група з питань погашення податкової заборгованості перед бюджетом Андріївської сільської  територіальної громади з метою забезпечення повноти надходжень податків та проведення заходів щодо стану їх надходження до бюджету.

        Фінансовий відділ Андріївської сільської ради разом з Головним управлінням Державної податкової служби України у Донецькій області повідомляє, що станом на 01.05.2021 року  місцевий бюджет громади недоотримав  200 197,43 грн. по наступних податках, а саме:

 

- податок на доходи фізичних осіб, що сплачується фізичними особами за результатами декларування – в сумі 4 257,75 грн.;

 

- акцизний податок з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів – в сумі 676,41 грн.;

 

- податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об’єкту житлової нерухомості – в сумі 18 048,26 грн.;

 

 - податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об’єктів нежитлової нерухомості – в сумі 105 483,01 грн.;

 

- земельний податок з юридичних осіб – в сумі 379,02 грн.;

 

- орендна плата з юридичних осіб – в сумі 1207,68 грн.;

 

- земельний податок з фізичних осіб – 22 292,53 грн.;

 

- орендна плата з фізичних осіб – в сумі 13 074,74 грн.;

 

- єдиний податок з фізичних осіб – в сумі 26 964,91 грн.;

 

- єдиний податок з сільськогосподарських товаровиробників, в яких є частка сільськогосподарського товаровиробництва за попередній податковий (звітний) рік дорівнює або перевищує 75% - 7 813,12 грн.

       Недоотримані кошти – це кошти, які можливо спрямувати на виконання запланованих завдань (програм) необхідних для забезпечення сталого функціонування та розвитку громади.

       Платників податків, які безвідповідально ставляться до виконання своїх обов’язків перед громадою та додержання податкової дисципліни буде запрошено на засідання робочої групи та в подальшому буде опубліковано на сайті Андріївської сільської ради по прізвищам та сумою заборгованості.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь