A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

ДСНС України У Донецькій області нагадує про дотримання правил безпеки у зимовий період!

Дата: 23.11.2021 15:24
Кількість переглядів: 459

 

Кожного року з настанням осінньо-зимового періоду стан протипожежного захисту значно ускладнюється. В осінньо-зимовий період внаслідок несприятливих погодних умов виникає значна кількість пожеж в житловому секторі, можливе виникнення аварій у системах енерго-, газо-, теплопостачання, порушення руху автомобільного транспорту, що негативно впливає на життєзабезпечення населення та стан робот важливих об’єктів соціальної сфери.

 

Як правило, в осінньо-зимовий період збільшується кількість пожеж по причинам порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації печей і електроустановок, а також необережного поводження з вогнем. Основною причиною виникнення пожеж, що призводить до загибелі та травмування людей, є куріння в ліжку, порушення правил експлуатації пічного опалення та порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації  побутових нагрівальних електроприладів.  

 

Для мінімізації наслідків пожеж та зменшення їх кількості необхідно зосередити увагу громадян та керівників підприємств, установ та організацій на необхідності дотримання правил пожежної безпеки при використанні індивідуальних систем опалення та систем пічного опалення, при користуванні електроприладами та необхідності встановлення приладів захисного відключення електроенергії при перепадах напруги, здійснення заміру опору ізоляції і перевірки спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання, які мають проводитись 1 раз на 2 роки,  а також, як діяти при виникненні пожежі, щоб зберегти своє життя та життя близьких людей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь