A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Порядок денний засідання виконавчого комітету від 29.06.2021 року

Дата: 29.06.2021 13:52
Кількість переглядів: 237

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

І.Про закріплення території обслуговування за закладами загальної середньої освіти І-ІІ1 ступенів Андріївської сільської ради. Інформує: Мірошниченко Світлана Вікторівна, головний спеціаліст відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Андріївської сільської ради;

2. Про заходи щодо боротьби з карантинною рослинністю на підвідомчій території. Інформує: Половинка Наталія Миколаївна, спеціаліст II категорії відділу земельних ресурсів, агропромислового комплексу, екології та благоустрою виконавчого комітету Андріївської сільської ради.

3. Про військово-транспортний обов’язок на поставку водіїв та техніки на особливий період до Збройних Сил України та інших військових формувань. Інформує: Бондаренко Алевтина Миколаївна, завідувач сектору з питань військового обліку, цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи виконавчого комітету Андріївської сільської ради.

4. Про внесення змін до складу робочої групи з питань складання проекту бюджету Андріївської сільської територіальної громади на 2022 рік, яка затверджена рішенням виконкому Андріївської сільської ради від 25.05.2021 №94. Інформує: Сищенко Галина Прокопівна, керуючий справами (секретар) виконкому Андріївської сільської ради.

5. Про внесення змін до рішення виконкому Андріївської сільської ради від 25.02.2020 № 27 «Про встановлення графіку роботи робітнику з благоустрою сільської ради Землянській І.Ю.» Інформує: Сищенко Галина Прокопівна, керуючий справами (секретар) виконкому Андріївської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь