A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Порядок денний засідання виконавчого комітету від 27.07.2021 року

Дата: 27.07.2021 14:04
Кількість переглядів: 226

 

Порядок денний

1. Про встановлення комунальному підприємству «Грінтур» Андріївської сільської ради тарифів на послуги комбайна СК-5 «Нива». Інформує: Дячек Олександр Вікторович, директор КП «Грінтур» Андріївської сільської ради.

2. Про внесення змін до назв посад посадових осіб у складі місцевої надзвичайної протиепізоотичної комісії при виконавчому комітеті Андріївської сільської ради Інформує: Половинка Наталія Миколаївна, спеціаліст II категорії відділу земельних ресурсів, агропромислового комплексу та екології виконавчого комітету Андріївської сільської ради.

3.Про внесення змін до назв посад посадових осіб у складі Тендерного комітету Андріївської сільської ради з питань закупівель товарів, робіт та послуг. Інформує: Сищенко Галина Прокопівна, керуючий справами (секретар) виконкому Андріївської сільської ради.

4.Про затвердження акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, та надання дозволу на видалення зелених насаджень в межах земель Андріївської сільської ради. Інформує: Половинка Наталія Миколаївна, спеціаліст II категорії відділу земельних ресурсів, агропромислового комплексу та екології виконавчого комітету Андріївської сільської ради.

5.Про надання дозволу на проведення капітального ремонту в будинку комунальної власності Андріївської сільської ради за адресою: вул. Труда, 50 с. Андріївка. Інформує: Болотнікова Маргарита Анатоліївна, спеціаліст відділу економічного розвитку, інвестицій, ЖКГ та благоустрою виконавчого комітету Андріївської сільської ради.

6.Про затвердження акту приймання-передачі будівлі Андріївського сільського Центру культури та дозвілля, що розташований по вул.Миру,7в, в с. Андріївка та перебуває у комунальній власності Андріївської сільської ради в оперативне управління Відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Андріївської сільської ради. Інформує: Чумак Світлана Петрівна, начальник відділу-головний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку, звітності, контролю та господарського забезпечення виконавчого комітету Андріївської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь