A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Порядок денний засідання виконавчого комітету від 26.10.2021 року

Дата: 26.10.2021 14:16
Кількість переглядів: 222

 

Порядок денний

1 Про схвалення проекту Програми забезпечення молоді, учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб житлом на території Андріївської сільської територіальної громади Краматорського району Донецької області на 2022-2024 роки. Інформує: Коновалова Інна Валеріївна, начальник відділу економічного розвитку, інвестицій, ЖКГ та благоустрою виконавчого комітету Андріївської сільської ради.

2 Про схвалення проекту Програми розвитку малого і середнього підприємництва на території Андріївської сільської територіальної громади Краматорського району Донецької області на 2022 - 2024 роки. Інформує: Коновалова Інна Валеріївна, начальник відділу економічного розвитку, інвестицій, ЖКГ та благоустрою виконавчого комітету Андріївської сільської ради,

3 Про схвалення проекту Програми розвитку житлово-комунального господарства Андріївської сільської територіальної громади Краматорського району Донецької області на 2022-2024 роки. Інформує. Коновалова Інна Валеріївна, начальник відділу економічного розвитку, інвестицій, ЖКГ та благоустрою виконавчого комітету Андріївської сільської ради.

4. Про схвалення проекту Програми «Безпечне село» на території Андріївської сільської територіальної громади Краматорського району Донецької області на 2022 - 2024 роки Інформує: Коновалова Інна Валеріївна, начальник відділу економічного розвитку, інвестицій, ЖКГ та благоустрою виконавчого комітету Андріївської сільської ради.

5. Про схвалення проекту Програми забезпечення ефективного управління майном, що належить до комунальної власності Андріївської сільської територіальної громади Краматорського району Донецької області на 2022-2024 роки. Інформує: Коновалова Інна Валеріївна, начальник відділу економічного розвитку, інвестицій, ЖКГ та благоустрою виконавчого комітету Андріївської сільської ради.

6. Про схвалення проекту Програми оздоровлення та відпочинку дітей на території Андріївської сільської ради на 2022 рік Інформує: Ліснюк Ольга Валентинівна, начальник Відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Андріївської сільської ради.

7. Про схвалення проекту Програми розвитку культури та охорони культурної спадщини Андріївської сільської ради на 2022-2024 роки. Інформує: Ліснюк Ольга Валентинівна, начальник Відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Андріївської сільської ради.

8. Про схвалення проекту Програми розвитку фізичної культури і спорту на території Андріївської сільської ради на 2022-2025 роки Інформує: Ліснюк Ольга Валентинівна, начальник Відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Андріївської сільської ради.

9 Про схвалення проекту Програми з реалізації сімейної, тендерної політики, попередження домашнього насильства та протидії торгівлі людьми на території Андріївської сільської ради на 2022-2025 роки. Інформує: Ліснюк Ольга Валентинівна, начальник Відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Андріївської сільської ради

10. Про внесення змін щодо вартості харчування дітей в закладах дошкільної освіти Андріївської сільської ради. Інформує: Ліснюк Ольга Валентинівна, начальник Відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Андріївської сільської ради.

11 Про схвалення проекту Програми відшкодування витрат на надання пільг з послуг зв'язку окремим категоріям громадян Андріївської сільської ради на 2022 рік Інформує: Панів Тетяна Юріївна, спеціаліст II категорії з соціальних питань та обслуговування населення виконкому.

12. Про схвалення проекту сільської Програми відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян на міжміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом до м Краматорськ на 2022-2024 роки Інформує: Панів Тетяна Юріївна, спеціаліст II категорії з соціальних питань та обслуговування населення виконкому..

13. Про схвалення проекту Програми розвитку земельних відносин та охорони земель на території Андріївської сільської ради на 2022-2024 роки Інформує: Зайцева Олена Миколаївна, спеціаліст II категорії відділу земельних ресурсів, АПК та екології виконкому

14. Про схвалення проекту Програми розвитку мінерально - сировинної бази, раціонального використання та охорони надр Андріївської сільської ради на 2022-2024 роки. Інформує: Зайцева Олена Миколаївна, спеціаліст 11 категорії відділу земельних ресурсів, АПК та екології виконкому.

15. Про схвалення проекту місцевої екологічної програми по Андріївській сільській раді на 2022-2024 роки Інформує: Зайцева Олена Миколаївна, спеціаліст 11 категорії відділу земельних ресурсів, АПК та екології виконкому.

16. Про виконання рішення виконкому від 27 04.202 ] №69 «Про затвердження плану заходів по підготовці об’єктів житлово - комунального господарства та соціальної сфери до роботи в зимових умовах у період 2021-2022 р. р.» Інформує: Пархоменко Наталія Іванівна, спеціаліст 11 категорії відділу економічного розвитку, інвестицій, ЖКГ та благоустрою виконавчого комітету Андріївської сільської ради.

17. Про надання допомоги твердим паливом (дровами) незахишеним верствам населення сільської ради. Інформує: Панів Тетяна Юріївна, спеціаліст- II категорії з соціальних питань та обслуговування населення виконкому 18. Про підсумки виконання бюджету Андріївськоїсільської територіальної громади за 9 місяців 2021 року Інформує: Позіра Ніна Дмитрівна,головний спеціаліст Фінансового відділу Андріївської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь