Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Служба порятунку звертається до населення з проханням не провокувати своїми діями пожежі в екосистемах і бути обережними з вогнем неподалік від сухої рослинності, лісів та зелених насаджень.

Дата: 23.02.2022 16:40
Кількість переглядів: 139

 

 

            З настанням весни щорічно, не зважаючи на заборону, люди випалюють суху рослинність, що часто призводить до пожеж. Громадяни, наводячи порядок на прибудинкових територіях і дачних ділянках, часто палять сміття, суху траву та торішнє листя, не замислюючись про наслідки. Кидають не загашені сірники та недопалки траву. І хоча співробітники ДСНС постійно нагадують про те, що робити цього ні в якому разі не можна, ситуація з палами залишається актуальною.

            Тому, напередодні весняно-літнього пожежонебезпечного періоду, під час проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення, фахівці ДСНС особливу увагу звертають на дотримання вимог пожежної безпеки в частині, що стосується порядку та своєчасності прибирання території, прилеглої до будинків від сміття, сухої трав'янистої рослинності, про неприпустимість розпалювання багать і спалювання сміття та інших горючих матеріалів на території міста.

            Під час бесід з громадянами фахівці ДСНС наголосили, що на жаль, не всі замислюються про наслідки та недооцінюють ступінь небезпеки палів сухої рослинності, адже той, хто спалює суху рослинність ризикує не тільки своїм майном і життям, а й створює реальну загрозу майну інших громадян, лісових масивів.
            Для закріплення отриманої інформації співробітники ДСНС серед городян розповсюджують листівки з правилами пожежної безпеки та номерами телефонів екстрених служб.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь