Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Привітання зі святом 8 березня

Дата: 08.03.2022 09:29
Кількість переглядів: 176

Дорогі наші жінки!

Кожна з вас – чарівна і неповторна, прекрасна і щира, вольова і рішуча. Своєю безмежною любов’ю ви надихаєте чоловіків на добрі справи, спонукаєте на подвиги й звитяги. Ви захоплюєте, вражаєте та зігріваєте душу. А ще ви – справжні берегині домашнього вогнища та сімейного затишку.

Жінки – неймовірно мужні і сильні духом. Це неодноразово доводила історія. І сьогодні, в надзвичайно складний для нашої країни час, ви вкотре демонструєте справжній героїзм. Ви чекаєте з війни додому своїх синів, чоловіків та братів, допомагаєте бійцям на передовій. А скільки вас присвятили себе шляхетній волонтерській справі! Без вашої підтримки та віри нашим Героям було б неймовірно складно захищати від ворога рідну Україну. Тож низький уклін та безмежна подяка вам за все.

 У цей святковий день нехай  ваша душа до країв наповниться світлом, теплом і радістю від щирих побажань, ніжних квітів, приємних подарунків! Нехай ластівки зів’ють гнізда над вашими оселями і принесуть у ваш дім благополуччя і взаєморозуміння, а перші промені весняного сонечка вкажуть на щасливу стежку вашій долі! Нехай вас завжди оберігає Бог, береже ваших рідних і близьких. Зі святом!

Олена НІКІТІНА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь