Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Державний Прапор України – символ єдності та непереможності нашого народу.

Дата: 23.08.2022 13:44
Кількість переглядів: 123

 

Державний Прапор України – символ єдності та непереможності нашого народу.

Два кольори – синій і жовтий – супроводжували український народ в часи звитяги та туги, в часи визвольних протистоянь та революцій. Починаючи з 2014 року, синьо-жовтий стяг оберігає наших воїнів у російсько-українській війні. З 2014 року український прапор став символом віри та свободи для мешканців населених пунктів, які опинились в окупації. Численні фотофакти з Донецька та Маріуполя, де люди фарбують стіни жовто-блакитними кольорами, виходять на вулицю з прапором, розклеюють патріотичні листівки та вішають жовті стрічки на деревах, вкотре доводять сміливість українського народу та прагнення жити у вільній країні. 

Перше, що намагаються завжди зробити російські окупаційні війська – знищити українську символіку, але любов та повага до символів нашої держави живе в серці кожного з нас. І ми впевнені, що українські прапори знову майорітимуть у Донецьку та Макіївці, у Маріуполі та Лимані, у Горлівці та Волновасі, у десятках населених пунктів, які наразі перебувають під тимчасовою окупацією. 

І як би не було сьогодні важко – настане день коли війна закінчиться, наші воїни повернуться додому до своїх родин, і ми з новою силою станемо до відбудови та відновлення нашого краю. Адже найголовніше, що не можна знищити обстрілами – це справжня любов до своєї Батьківщини та  бажання бути вільними. 

Вітаємо з Днем Державного Прапора України! Віримо в ЗСУ та тримаймо стрій! Слава Україні! 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь