A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

ВАЖЛИВІ ОНЛАЙН-ПОСЛУГИ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

Дата: 21.01.2023 18:35
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

ВАЖЛИВІ ОНЛАЙН-ПОСЛУГИ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

🔹ПРИЗНАЧЕННЯ ТА ПЕРЕРАХУНОК ПЕНСІЇ – можливість подати заяву на призначення пенсії за віком, по втраті годувальника, по інвалідності, за вислугу років тощо, або заяву на перерахунок пенсії, якщо ви вже пенсіонер.

📢Крім того, на порталі електронних послуг Пенсійного фонду є можливість скористатись сервісом «Автоматичне призначення пенсії», що дозволяє надати необхідні для призначення пенсії інформацію та документи завчасно, до настання пенсійного віку, а також перевірити наявні в Пенсійному фонді дані.

🔸ВИПРАВЛЕННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ В РЕЄСТРІ ЗАСТРАХОВАНИХ ОСІБ – у разі перевірки персональних даних в особистому кабінеті на порталі електронних послуг Фонду виявлені неточності в прізвищі, імені, по батькові, серії та номері паспорта, даті та місці народження, місці проживання є можливість надати документи, що підтверджують правильність уточнених даних. Після підтвердження відповідності реєстраційних даних та наявних документів, зміни до персональної облікової картки будуть внесені у п’ятиденний термін.

🔹ОТРИМАННЯ ЕЛЕКТРОННИХ ДОВІДОК - електронні довідки з QR-кодом про стаж, заробітну плату, розмір пенсії тощо є аналогом паперового документу, підписаного відповідальною особою в органах Фонду.

🔸ПЕРЕВЕДЕННЯ ПЕНСІЇ З ПОШТИ НА БАНК – можливість подати заяву про зміну способу виплати пенсії, а саме перевести пенсійну виплату з поштового відділення на банківську установу, вказавши необхідні реквізити.

🔹ДОСТУП ДО ЕЛЕКТРОННОЇ ТРУДОВОЇ КНИЖКИ - зручний цілодобовий доступ до інформації про трудові відносини працівника. Електронна трудова книжка - це цифровий аналог паперових трудових книжок, що дозволяє зберігати дані про періоди роботи в електронній формі. Головною перевагою електронної трудової книжки є відсутність ризику втрати, пошкодження або фальсифікації даних.

🔸ЗАЯВА НА ПРИЗНАЧЕННЯ СУБСИДІЇ ЧИ ПІЛЬГИ - можливість подати заяву для призначення або перерахунку житлової субсидії, змінити спосіб виплати субсидії, заяву про надання пільг на оплату житлово-комунальні послуг тощо.

🔹ПОДАЧА ЗАЯВ-РОЗРАХУНКІВ ДЛЯ ВИПЛАТ ПО ЛІКАРНЯНИХ - сервіс доступний користувачу – страхувальнику, який авторизувався на Порталі ПФУ за допомогою кваліфікованого електронного підпису, надається можливість переглянути заяви-розрахунки та створити нові.

Бережіть себе та своїх близьких!

📍Користуйтесь онлайн-послугами Пенсійного фонду України на https://portal.pfu.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь