A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Суспільно корисні роботи – зайнятість для людей та користь для громади!

Дата: 15.03.2023 10:22
Кількість переглядів: 64

 

 

Українці не бояться будь - якої роботи, а згуртованість наших людей викликає повагу всього світу. Сьогодні, як ніколи, є потреба в робочих руках, особливо в тих громадах, де донедавна велися бойові дії.

Святогірська громада – це місто Святогірськ та кілька навколишніх сіл: Хрестищенський старостат, Долинський та Маяцький. Фактично вся територія громади у період квітень – вересень 2022 року була в «сірій зоні» або окупована, тому «Донецькій Швейцарії» зцілюватись від наслідків бойових дій ще довгий час. Однак, незважаючи на усі складнощі, життя вже повертається у громаду, а соціально відповідальний бізнес відновлює свою роботу.

В умовах воєнного стану служба зайнятості продовжує виконувати основні завдання по стабілізації ринку праці – надавати соціальні послуги тим, хто шукає роботу. Після довготривалої спільної роботи Слов’янського міського центру зайнятості та Святогірської міської військової адміністрації для зареєстрованих безробітних були організовані суспільно корисні роботи на КП Святогірської міської ради «Сервіскомунбуд». До участі в таких роботах було залучено 10 осіб, що надало безробітним можливість тимчасового заробітку та зробити свій вагомий внесок у відбудові громади: заготівля дров для опалювального сезону, благоустрій території, прибирання сміття та сухого листя, обрізання гілок дерев, фасування гуманітарної допомоги, тощо.

Слов’янській міській центр зайнятості буде і надалі співпрацювати зі Святогірською громадою щодо визначення потреб у проведенні та організації суспільно корисних робіт із залученням безробітних, бо тільки спільними дієвими кроками ми наблизимо Перемогу та мирне життя на території нашої країни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь