A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Група компаній «Верес» запрошує до роботи!

Дата: 23.03.2023 12:52
Кількість переглядів: 68

 

Теплим березневим ранком в онлайн-форматі  фахівці Слов’янського міського центру зайнятості організували проведення міні-ярмарку вакансій для Групи компаній «Верес». Компанія стабільно працює з 1997 року, об’єднує 2400 співробітників і сьогодні в результаті розширення виробництва потребує нових працівників, тому за допомогою звернулись до центру зайнятості.

ТОВ «Віджи Трейд» — підприємство, що входить до складу холдингу ВЕРЕС, оголошує про відкриття новий вакансій: операторів лінії на виробництві харчової продукції, вантажників, водіїв навантажувача, слюсарів-ремонтників, налагоджувальників устаткування у виробництві харчової продукції, комплектувальників.

Начальник відділу найму та адаптації ТОВ «Віджи Трейд» Анжеліка Правило та фахівець з найму Канівського виробничого підрозділу Людмила Скорихіна ознайомили безробітних з компанією, іі принципами роботи та корпоративною культурою, актуальними вакансіями, вимогами до претендентів, рівнем заробітної плати, умовами соціальної сфери, продемонстрували умови проживання в гуртожитку, який безкоштовно надається іногороднім працівникам.

У безробітних було багато запитань, в тому числі про можливість вахтової роботи. На всі запитання учасники отримали вичерпні відповіді. Понад 10 осіб з 30 шукачів роботи домовились про проведення індивідуальних співбесід по закінченні заходу. За результатами яких 7 осіб отримали направлення для проходження медогляду для працевлаштування. Робота в цьому напрямку триватиме!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь