Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Своєчасно і в повному обсязі: У Головного управління ПФУ в Донецькій області зараз 837,9 тисяч отримувачів соціальних виплат

Дата: 19.04.2023 20:08
Кількість переглядів: 43

 

Брифінг з актуальних питань пенсійного забезпечення провела сьогодні начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Наталія Рад. Вона зазначила, що Головне управління працює в напруженому, але нормальному робочому режимі. 

- Всі покладені завдання виконуємо в повному обсязі і здійснюємо свою основну задачу - це своєчасне нарахування та виплату пенсій, - розповіла Наталія Рад. - Сьогодні ми маємо 837,9 тисяч отримувачів соціальних виплат, адже, окрім пенсії, ще прийняли функції з субсидій та пільг, а також з соціальних виплат від фонду соціального страхування. Загальна потреба на всі соціальні виплати, які ми проводимо впродовж квітня місяця, складає 5,3 млрд гривень,  у тому числі ми маємо 72 тисячі отримувачів субсидій (середня виплата становить 1246 гривень), а також 30,3 тисячі отримувачів соціальних виплат. На їх фінансування буде загалом спрямовано 245 млн грн. Всі виплати ми проводимо у встановлені законом терміни, відповідно до затверджених графіків, своєчасно і в повному обсязі.

На території області здійснюється регулярний прийом громадян з урахуванням безпекової ситуації у 13 містах. Це Краматорськ, Слов`янськ. Лиман, Дружківка, Костянтинівка, Покровськ, Селидове, Новогродівка, Добропілля, Олександрівка, Курахове, Мирноград і Торецьк. В деяких населених пунктах, таких як Краматорськ, спеціалісти Пенсійного фонду працюють на двох або трьох майданчиках. Ведеться постійна робота над збільшенням кількості тих місць, куди можна звернутись і отримати послуги з пенсійного забезпечення. Загалом, мешканцям області з початку року надано 92,4 тисячі послуг, у тому числі, 65 тисяч з пенсійного забезпечення, 24,7 тисячі з питань субсидій і пільг, та 3,3 тисячі з питань соціального страхування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь