A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Павло Кириленко: Вже сьогодні маємо бути готовими до деокупації наших територій

Дата: 03.06.2023 23:06
Кількість переглядів: 33

 

Низка важливих заходів, за участі представників Донеччини на чолі з начальником обласної військової адміністрації Павлом Кириленком, відбулась сьогодні у Дніпрі.  Тут в суботу пройшли урочистості з нагоди 85-річчя утворення Луганської області (форум «Єднання та відновлення Луганщини»). А під головуванням Віце-прем’єр-міністра Ірини Верещук - нарада з керівництвом Донецької та Луганської областей, на якій обговорювали плани невідкладних дій зі стабілізації та реінтеграції областей після їх деокупації.   

- Чіткі продумані й рішучі дії з відновлення української влади на деокупованих територіях Донеччини й Луганщини - одне з першочергових завдань, які постають сьогодні перед обласними адміністраціями, - наголосив Павло Кириленко. - Вже сьогодні маємо бути готовими до деокупації наших територій, проведення там стабілізаційних заходів, розгортання системи допомоги населенню та відновлення інфраструктури. Саме про це говорили з колегами з Луганщини - на робочих нарадах під головуванням Віце-прем'єр-міністра України - Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук. 

Обговорювались і поточні проблеми, які постають сьогодні перед деокупованими громадами Донеччини й населеними пунктами, що перебувають у безпосередній близькості до лінії фронту. А до розмови про нагальні проблеми прифронтових та деокупованих громад долучилися представники міжнародних організацій, які вже не перший рік працюють на Донеччині та Луганщині, допомагаючи цивільному населенню пережити біду, яку принесли на нашу землю російські окупанти.

- Дякую пані Ірині Верещук за координацію дій з обласними структурами, дякую колегам і нашим міжнародним партнерам за роботу й підтримку цивільного населення, - зазначив очільник нашої області. - Разом ми сильніші. Впевнений: переможемо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь