A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Маєте потребу в кадрах? Звертайтеся до служби зайнятості

Дата: 25.03.2024 20:40
Кількість переглядів: 22

 

Фото без опису

Ваше підприємство має потребу в кадрах або є намір оперативно укомплектувати вільні робочі місця? Служба зайнятості допоможе у підборі персоналу, в якому є необхідність на даний час, а також на перспективу, в тому числі з використанням елементів рекрутингу. 

Для якісного підбору претендентів та швидкого укомплектування вакансій, подайте їх через заповнення форми 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)».

Вимогу щодо інформування служби зайнятості про вакансії містить Закон України «Про зайнятість населення», норми якого зобов’язують роботодавців своєчасно та в повному обсязі подавати до центру зайнятості інформацію про попит на робочу силу (вакансії) незалежно від місцезнаходження.

Звіт подається за наявності у роботодавця попиту на робочу силу не пізніше ніж через три робочі дні з дати відкриття вакансій. Слід зазначити, що датою відкриття вакансії є наступний день після створення робочого місця чи припинення трудових відносин з працівником, робоче місце якого стає вакантним, або дата, починаючи з якої може бути укладений трудовий договір з найманим працівником.

Подавати звітність можна одним із таких способів:

⦁    у паперовій формі;

⦁    в електронній формі з накладанням електронного підпису або печатки, які базуються на кваліфікованих сертифікатах відкритих ключів через:

— електронний кабінет роботодавця (www.dcz.gov.ua/cabinet);

— Єдиний державний вебпортал електронних послуг (https://my.gov.ua), у т. ч. через інтегровані з ним інформаційні системи державних органів та органів місцевого самоврядування.

Актуальність зазначених у формі № 3-ПН вакансій уточнюється центрами зайнятості не менше ніж двічі на місяць.

Нагадаємо, що Порядок подання форми звітності №3-ПН “Інформація про попит на робочу силу (вакансії)” затверджено наказом Міністерства економіки України від 12 квітня 2022 року № 827-22, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 25 травня 2022 року за № 565/37901. 

Докладно про умови та строки подання звіту форми 3-ПН читайте на сайті Державного центру зайнятості.

Залишилисяпитання? Зверніться до консультанта роботодавця центру зайнятості, контакти можна знайти за посиланням або зателефонуйте до call-центру Донецького обласного центру зайнятості безкоштовно за номером: 0-800-33-61-67.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь