A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Біля відділень "Приватбанку", встановлено укриття за кошти благодійних внесків банку та місцевих бюджетів

Дата: 03.04.2024 18:07
Кількість переглядів: 31

 

Фото без опису

Сьогодні відбулось засідання Координаційного штабу з питань деокупованих територій під керівництвом Віце-прем’єр-міністра України — Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук. 

Участь у заході взяли заступники голови Донецької ОДА Ігор Бойко та Олександр Шевченко, а також керівники структурних підрозділів облдержадміністрації. 

На нараді говорили про результати облаштування наземних укриттів біля кожного функціонуючого відділення АТ КБ «Приватбанк» на території Донецької області та поточного стану забезпечення ліками жителів територій, на яких ведуться (велися) бойові дії в рамках проєкту «мобільна аптека» та «Укрпошта-ліки».

За словами Ігоря Бойка, з 24 відділень банку, які функціонують на території області, 12 відділень мають укриття в зоні пішої доступності, 3 відділення знаходяться в безпечній зоні і не потребують облаштування укриттями, 9 відділень не були облаштовані укриттями або вони знаходились  на відстані понад 150 м.

Як зазначив заступник очільника області Олександр Шевченко завдання Координаційного штабу з питань деокупованих територій по облаштуванню укриттями дев’яти потребуючих цього відділення АТ КБ «Приватбанк» виконано у повному обсязі. 

Роботи з встановлення укриттів біля 6 відділень банку було виконано за рахунок благодійних внесків АТ КБ «Приватбанк», 2 укриття встановлено за рахунок коштів місцевих бюджетів Слов’янської і Мирноградської міських військових адміністрацій та ще 1 встановлено Покровською міською військовою адміністрацією за кошти благодійного фонду «NOVA UKRAINE».

Щодо забезпечення ліками мешканців регіону, то Укрпошта отримала ліцензії на роздрібну й електронну роздрібну торгівлю лікарськими засобами. Відтак прийматиме замовлення та доставлятиме медикаменти до найвіддаленіших населених пунктів країни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь