Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Надаємо консультації щодо користування електронними сервісами ПФУ

Дата: 19.10.2024 18:22
Кількість переглядів: 10

 

Фото без опису

Упродовж тижня головними спеціалістами управління інформаційних систем та електронних реєстрів Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області проведено зустрічі та онлайн-консультації з представниками Дружківської міської організації Товариства Червоного Хреста України, Краматорського навчально-реабілітаційного центру «Гайок», КНП «Багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування м. Бахмут» та КНП «Добропільська лікарня інтенсивного лікування».

Під час зустрічей надано практичну допомогу щодо подання сканованих копій документів про трудову діяльність до електронного кабінету страхувальника та особистого кабінету застрахованої особи на вебпорталі Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua.

Фахівці також проінформували про можливості дистанційних сервісів вебпорталу ПФУ, за допомогою яких можна перевірити та оновити інформацію, що міститься в Реєстрі застрахованих осіб, а також перевірити страховий стаж.

Крім того, учасникам надано роз'яснення з питань формування повідомлень про зміни в трудових відносинах через вебпортал електронних послуг відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 05.06.2024 № 650 «Деякі питання бронювання працівників під час воєнного стану».

Як самостійно завантажити скан-копію трудової книжки для оцифрування, — дивіться за посиланням https://t1p.de/varwv або у відеоінструкції https://t1p.de/fjrs9.

Працюємо для вас, наближаємо Перемогу разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь